A Mandiner főszerkesztője maga akarta megtapasztalni, milyen egy illegális határátlépés

2015. augusztus 31. 12:30

Mi lehetett Balogh gondolata? Ő azt írja, hogy csak meg akarta nézi a határkövet. Hogy micsoda?

2015. augusztus 31. 12:30
Bohus Péter
Index

„A tanmesébe illő történet több szempontból is áthallásos, hiszen miközben a déli határainkon ezrével tartóztatják fel a rendőrök a migránsokat (a cikk url-je is ezekkel a fogalmakkal játszadozik: illegális migráció), a háborús Ukrajnába a fenének van kedve átszökni.

Azért röhögök, mert a 90-es években, békeidőben Tisza túrázásokon nekünk mindig mondták, hogy soha ne menjünk át a túlsó partra, ugyanakkor egyáltalán nem vicces ha az embert a családja füle hallatára fegyveresek hurcolásszák mindenfelé, és még csak elképzelni sem tudom, milyen pillanatokat élhetet át Balogh felesége, miközben a férjét hazavárta.

Mi lehetett Balogh gondolata? Ő azt írja, hogy csak meg akarta nézi a határkövet. Hogy micsoda? Hallottam már olyanról, hogy valaki a Sziget fesztiválról rettenetesen szétcsapva nekiindult a világnak, majd Salzburgban kötött ki, de egy határkő még magyarázatnak is furcsa.

Vajon azt akarta demonstrálni, hogy lám-lám, így járhat bárki, aki illegálisan átlépi a határt, és ezért mi se féltsük a déli határainkon ezrével betódult migránsokat, hiszen itt a bizonyíték, hogy a szigorú törvények nemcsak rájuk, hanem mindenkire vonatkoznak?” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2015. szeptember 01. 09:49
Bohus menjél néger faszt szopni röszkére
Burmin
2015. augusztus 31. 18:25
Nem értem mit nem ért a poszt szerzője azon hogy csak meg akarta nézni a határkövet. Én is szeretem megnézni... Amúgy csak a Drávát kell megnézni ott aztán ember legyen a talpán hogy valaki tudja hol a határ, ugyanis nem mindig a folyó fősodorvonala és van amikor csereberélni kell földdarabokat lásd Pinka és Ipoly mert a folyó nem lesi a határköveket. Szerintem a Tiszánál is hasonló dolog lehet....
ÁrPi
2015. augusztus 31. 17:27
"Vajon azt akarta demonstrálni, hogy lám-lám, így járhat bárki, aki illegálisan átlépi a határt" Azt hiszem BÁG azt hitte ott húzódik a határ ahol a határkő van , és addig elbékaemberkedhet. Másfelől, a Tisza tulsó partján, Mogyoró- s rekettye-bokrok tarkán, a zukrán határőrizet talán úgyvélte szigarettát csempészne a fürdőgatyójában. És BUK nem volt nála hogy bátran grasszálhasson.
packó_
2015. augusztus 31. 13:41
Hát, ennek a Bohusnak nincsenek valami magvas gondolatai. Magunk között szólva nem magvas sincsen. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!