Útmutató utánunk szólogatáshoz

2015. július 25. 13:11

A nők emberek, eszerint kell velünk bánni. Mi is megnézzük egymást, meg a faszikat is, csak mi túl tudjuk tenni magunkat azon, hogy valaki tetszik.

2015. július 25. 13:11
Papp Réka Kinga
fuckyeahpapprekakinga

„Nem baj, hogy teszünk, sőt. A legtöbben szeretünk tetszeni. Nem baj, hogy gyönyörködsz bennünk. A szépség elég demokratikus dolog: nem fogy el attól, hogy rávetetted a tekintetedet. A baj azzal van, amikor valamit el akarsz sajátítani belőlünk.

Ha kifejezésre szeretnéd juttatni, hogy egy nőt gyönyörűnek találsz, nem cicukázd, végképp ne cicikézd le. Eszedbe se jusson mellette elsétálva jól odamorogni a haverodnak, hogy »kellemes«. (Ez a korábbi sunáznám meg ijjdemegbasználak finomított változata, de ebben a formájában is gáz.) Ne kiabálj rá nőkre, utánuk se kiabálj. Egyáltalán, ne kiabálj. Ne vedd elő a farkadat az utcán részegen és ne kínáld fel szíves megtekintése, sem használatra. (Ez mind tegnapi gyűjtés, nem fantáziálok.)

Viselkedj úgy, mint egy ember!

A nők emberek, eszerint kell velünk bánni. Mi is megnézzük egymást, meg a faszikat is, csak mi túl tudjuk tenni magunkat azon, hogy valaki tetszik. És egy csomó férfi is képes rá. Valószínűleg minden férfi képes rá, amennyiben szándéka van erre.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Lázár
2015. július 26. 23:22
allen99 http://gyurcsany.hu [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 25. 14:20 Tudod répakinga az a baj, hogy a mai lyányok kurvák Általánosítás de van benne valami Ezt láttam nemrég "A mai lányok azt hiszik, minnél nagyobb kurvák, annál jobb feleségek lesznek" :))))))))))
Fakutya Lázár
2015. július 26. 23:20
Akitlosz "A "faszik" nem nézik meg egymást, kivéve persze a hőgutásokat." Én néha megnézek egy jól kinéző férfit, és nem vagyok buzi De miért nem kéri ki senki magának hogy a Paprépa a nőket nőknek nevezi, a férfiakat meg fasziknak???????????????? Annyira elvannak nyomva ezek a GECI feministák hogy nyíltan alázzák a férfiakat Jobb korokban az ilyen kurvát megégették de minimum 100 korbácsütés
Spamkontroll
2015. július 26. 18:15
Jókat derültem némelyik hozzászóláson... PRK nyilván többet hisz magáról, mint amennyit valójában ér... Szerintem elég közönséges is amúgy... Hozzá kell tennem, hogy szerintem van azért egy-két értelmes meglátása... Ez is az lehetne, ha ő egy jó csaj lenne. Habár nem ebben a stílusban...
Lolka-Bolka
2015. július 26. 17:31
te emencipalt picsa.....ok .... el lehet menni esztergalyosnak , hegesztonek,,, markologepkezelonak ...... nem az iroasztal mellet osztani az eszt te barom !!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!