Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Egy nap alatt eltűnhetne az összes illegális bevándorló

2015. július 16. 21:35

Sem a migránsok, sem mi nem kívánjuk egymás társaságát, számukra mi nem vagyunk célország, ők pedig számunkra nem jelentenek felmentősereget.

2015. július 16. 21:35
Harmati András
Alfahír

„Szabadon beengedünk több tízezer földönfutót, akiket erőszakkal tartunk Magyarország államhatárain belül, hajléktalanként. Vagy kampányhajléktalanként, ha pontosabbak akarunk lenni. A kormány két út közül választhat: vagy toloncolja vissza az összes migránst Szerbiába, vagy engedje őket tovább Ausztria felé. De valamit kezdjen magával egy jelképes kerítésen túl, különben ő is mellékszereplővé válik, és akkor keresheti majd a pórázt, de az már nem az ő kezében lesz. Pedig lehetne ezt rendesen is csinálni.

Hiszen sem a migránsok, sem mi nem kívánjuk egymás társaságát, számukra mi nem vagyunk célország, ők pedig számunkra nem jelentenek felmentősereget a gazdasági-demográfiai válságban. Nem kell utálni egymást, sem bántani, egyszerűen csak tiszteletben kell tartsuk egymás szándékát, főleg, ha azok el is férnek egy ösvényen. Nem kell többet mondani, csak azt, amit mindannyian együtt szeretnénk: köszönjük, egy élmény volt, sziasztok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2015. július 17. 16:56
Most jönnek a Harmati -féle megváltók! Egy nap alatt! Nem vagy te egy kicsit bolond fiam????
Felebarát
2015. július 17. 08:34
amennyit utaztatják őket, azalatt már rég No-.ban lennének... mintha a kormáény nem akarná, hoyg elmenjenek
DrPepper
2015. július 17. 08:23
A cikkíró lényeges gondolatot feszeget. Végül is elvileg meg lehetne kérdezni a migránsokat, hová tartanak, és fel lehetne ajánlani nekik, hogy továbbszállítjuk őket az általuk megjelölt európai országba, hogy döntsön az a sorsuk felől. Mondom, elvileg.
Mindjárt
2015. július 17. 06:34
Olvasok néhány nagyon undorító Jobbik ellenes beírást. A magyargyűlölő bolsevik patkányok nem bírnak magukkal :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!