A srebrenicai mészárlás 20. évfordulójára

2015. július 13. 08:21

Hogy Orbán mennyire elvetemült, és tényleg nem ismer-e semmilyen erkölcsi határt, ha a hatalomban maradásról van szó, már nem tudom. De nem szeretném megvárni, hogy kiderüljön. Ugye, barátaim, még mi vagyunk többségben?

2015. július 13. 08:21
Bárány Balázs
MSZP.hu

„Amikor egy ország első embere gátlástalanul uszít szerencsétlenek ellen, hogy leplezze, mennyire kihullott a gyeplő a kezéből, és már csak recseg-ropog az építménye;

Amikor vannak néhányan, akik kellően ostobák ahhoz, hogy ráharapjanak erre a csalira, viszont kellően gonoszok ahhoz, hogy önmagukból kifordulva ordítsák az utcán, hogy »ledarálunk minden román csecsemőt«;

Amikor ezeket a sötét szellemeket a kormány nem akarja, vagy talán már nem is tudja visszatuszkolni a palackba, ahonnan öt szavazatért előrángatta őket mikor úgy tartotta jónak;

Akkor muszáj egyet hátrébb lépni, és úgy nézni az egészre.

Slobodan Milošević 1989-es, Kosovo Polje-i beszédét akár Orbán Viktor is mondhatta volna tegnap, vagy mondhatná holnap.

A Betyársereg a déli határnál masíroz. Magukat fociultráknak nevező szörnyeteg gazemberek pedig a Keleti előtt várják és remélik, hogy valaki az útjukba áll. És eközben már nem látják az embert, amikor a földön ülő rongyos, éhes és fáradt családra néznek.

Tudjuk, hova, meddig vezethet ez az út. A Srebrenica melletti több ezer kopjafa erdejébe. Hogy Orbán mennyire elvetemült, és tényleg nem ismer-e semmilyen erkölcsi határt, ha a hatalomban maradásról van szó, már nem tudom. De nem szeretném megvárni, hogy kiderüljön. Ugye, barátaim, még mi vagyunk többségben?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heather
2015. július 13. 19:52
Te "sehonnai bitang ember", te Istennek tudatlan barma, milyen kopjafák erdejéről beszélsz, te szerencsétlen!? Az Orbán-fóbiádtól már teljesen elment az eszed. A kopjafaállítás régi székely szokás, megemlékezésül vagy kegyeleti emlékként szolgálhat, de nem a bosnyákoknak, akik muzulmánok. Srebrenicában a háborús tömegsír és emlékhely fehér sírköveinek végeláthatatlan tengere van, ami miatt minden jó érzésű ember tengernyi könnyet hullat, csak a te fajtád képes ezt a szörnyűséget is így összezagyválni. Szégyellheted magad az összes még megmaradt piros barátoddal!
pkarcsi
2015. július 13. 17:43
Te is vodkázol,véreszájú mocsok komcsi?Gyalázkodásban túlteszel Szanyi kapitányon.Nem kis teljesitmény.Már sose fognak kipusztulni ezek a hazaáruló gazemberek.Remélem hamar jön a jobbik és kivágja őket a kertbe farkuknál fogva szarni,ahogy a macskát szokás.
Sulammit
2015. július 13. 13:42
Nem Balázs! Kisebbségben vagytok. Ha megkérlek linkelj már be nekem képeket a "földön ülő rongyos családról"!
Sárközi Miskulancia
2015. július 13. 11:02
Milošević, srebrenicai népirtás, Orbán - zseniális kommüniké egy elnökségi tagtól, MSZP-szavazó lettem tőle! Ha a ruandai népirtás évfordulóján egy másik elnökségi tag is kiad majd egy hasonlót, akkor nem lesz itt semmi gond 2018-ban: "Az MSZP megint szép lesz, Méltó régi nagy hiréhez"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!