„Rabló hordaként” – elborzadva nézem volt magoszos barátaim, harcostársaim ámokfutását

2015. július 09. 07:34

Nem adhatjuk ingyen, sem kedvezményesen, sem kedvezményes állami hitellel nektek, barátaitoknak és üzlettársaitoknak az 500.000 hektár állami földvagyont, mert az 10 millió ember közös vagyona. Stratégiai vagyon!

2015. július 09. 07:34
Ács Sándorné

Életem legmeghatározóbb élménye a 2005-ös Gazdatüntetés, amikor 3 héten át éjt nappallá téve küzdöttünk a gazdák jogaiért, megmaradásáért. Tisztelettel és szeretettel emlékszem vissza arra a hősies helytállásra, mellyel a 3 hét alatt barátaimmá vált emberek képviselték a gazdák ügyét. Az egész ország megmozdult akkor. A gazdák sátra az ország közepévé vált, ahova zarándokoltak a budapestiek. Hoztak pénzt, élelmiszert, gyógyszert, de leginkább jó szót, szeretetet. Valami elindult akkor, valami megváltozott az országban.

Ma is előttem vannak az arcok:
Jakab István
Ángyán József
Bagi Béla
Péter Mihály
Obreczán Ferenc
Kispál Ferenc
Balogh Zoltán
Kis Miklós
Budai Gyula
Ónodiné Demeter Éva
Hubai Imre
Domján Gergely
Szabó Tamás
Karsai Ferenc
Örvendi László

Tiszteltem, becsültem, szerettem őket...

Sohasem gondoltam volna, hogy ezek az emberek, akiket később a hatalom csúcsaira repített a gazdatüntetés sikere - képesek lesznek rabló hordaként rávetni magukat a közvagyonra, és vinni mindent, amit csak érnek. Mára már sem Istent, sem embert nem ismernek. Az állami földpályázatok kapcsán, és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megalakításakor becsapták és kisemmizték a gazdákat, a vidéket. Ángyán József, Bagi Béla még időben figyelmeztettek. Egyszerűen eltaposták őket. Kishantost is tönkretették úgy, hogy a Magosz nem emelt kifogást, pedig annak idején Jakab István személyesen jött el Kishantosra nyilvános köszönetet mondani nekem a 3 hetes megfeszített munkáért, a segítségért, amit ismeretlenként nyújtottam a Magosznak.

Emberileg felfoghatatlan, megemészthetetlen árulások ezek…


De most az ország sorsáról, jövőjéről van szó.

NEM! Kedves Valamikori Barátaim!

Nem adhatjuk INGYEN, sem kedvezményesen, sem kedvezményes állami hitellel nektek, barátaitoknak és üzlettársaitoknak az 500.000 hektár állami földvagyont, mert az 10 millió ember közös vagyona. Stratégiai vagyon! Szükségünk lesz rá. Sőt az állami földek színlelt pályázatán csalárd módon megszerzett földeket is visszakérjük!

MINDENKINEK JOBB, ha ezzel még most, még időben szembenéztek!

Kérem Istent, hogy világosítsa meg a látásotokat!

Mezőfalva, 2015 július 8.

A régi szeretettel és reménységgel
Ács Sándorné”

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. július 09. 15:22
A kisgazdák Az első többpárti parlamenti választás után 1990. május 2-án megalakult új Országgyűlésben 44 mandátumhoz jutott a negyven évi kényszerszünet után 1988 novemberében újjáalakított Független Kisgazdapárt (FKGP). A parlamenti frakció vezetőjévé a párt főügyészét, Torgyán Józsefet választották a képviselők. 1990 májusában az Antall József vezette MDF-FKGP-KDNP koalíciós kormányban a párt négy tárcát kapott. 1991 márciusában a párt képviselőcsoportja leváltotta frakcióvezetői tisztéből Torgyán Józsefet. Utóda Pásztor Gyula lett. Fotó: MTI A párt egy hónappal későbbi nagyválasztmányi üléséről kivonultak Nagy Ferenc József pártelnök és hívei. Ezt követően a küldöttek módosították a párt alkotmányát, és az FKGP társelnökévé Torgyán Józsefet választották, aki júniusban pártelnök lett. 1991 novemberében a frakció kettészakadt, az Ugrin Emese vezette Torgyánhoz hű 12-ekre és a 33 tagú Pásztor Gyula vezette Történelmi Platformra. 1992 márciusában a 35 tagúra bővült kisgazda frakció képviselői létrehozták a Történelmi Kisgazda Tagozatot, amely 1993 februárjában egyesült a Pártay Tivadar vezette Történelmi Független Kisgazdapárttal, a 36 tagúra bővült parlamenti frakció többsége pedig e párt tagja lett. 1993 novemberében Egyesült Történelmi Kisgazda és Polgári Párt néven megalakult a Torgyán vezette FKGP-vel szembenálló egységes párt. A párt utóbb felvette az Egyesült Kisgazda Párt nevet. Elnökévé Szabó János földművelésügyi minisztert választották. November 8-án megtörtént a kisgazda frakció szétválása, miután az Egyesült Kisgazda Párt létrehozta 36 tagú frakcióját. Az 1998-as országgyűlési választásokon az FKGP 48 mandátumot szerzett, a frakcióvezető ismét Torgyán József, a párt elnöke lett. 2000 októberében az FKGP-ből Torgyán József által kizárt kisgazdák megalakították a Kisgazdapártot (KG). A 2000. december 31-2001. január 1-jén tartott gödi országos elnökségi ülésén felfüggesztették tisztségéből Liebmann Katalin budapesti elnököt, és Szentgyörgyvölgyi Pétert bízták meg a fővárosi szervezet vezetésével. Ezzel újabb kizárási és kilépési hullám indult meg a pártban és a parlamenti csoportban, s 2001 végére a 48 tagú parlamenti frakció 33 tagúra csökkent. Ez mi?
kukagyerek
2015. július 09. 13:08
jakabistvánra csak rá kell nézni - egy karrierista fasz! Ángyán meg elmp-s, ami ugyancsak magáért beszél.
Agnieszka
2015. július 09. 10:51
Nem adnék el állami földet, senkinek. Magyarország az eredményes kiskapu keresés hona, itt a joghézagok akkorák, h. hihetetlen hasznok férnek át rajtuk. Felejthetetlenek Gyurcsány ingatlan üzletei, hitelből, aztán az eladó állam visszabérli, ebből prímán kijön a törlesztés és így tovább, a végtelenségig. A föld a legnagyobb érték. Ha elvész, más nép, másfajta faj érdekei még jobban meg fogják előzni az itteniekét, vigyázó szemeinket vessük a földfosztott palesztinok sorsára.
csuka
2015. július 09. 09:34
CSAK A FIDESZ(DSZ) MAFFIA !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!