Félkarú Rambó

2015. június 11. 15:57

A magyar Rambó rettenthetetlen, csak ritkán talál célba. Fekete lovag inkább, aki keze-lába híján kiegyezne már döntetlenben.

2015. június 11. 15:57
Veress Jenő
Népszava

„Ellentétes lehet az uniós joggal, hogy Magyarországon betiltották a játékautomaták üzemeltetését a kaszinókon kívül - így határozott csütörtöki ítéletében a luxembourgi székhelyű Európai Bíróság. Most újra hazai térfélen pattognak a nemzetbiztonságilag aggályos szilvák és cseresznyék. Az európai törvényszékek egyébként is szakmányban meszelik el az összes lex-bosszút, és lex-harácsot, legyen az főbíróra, trafikra, bármire szabva. A magyar Rambó rettenthetetlen, csak ritkán talál célba. Fekete lovag inkább, aki keze-lába híján kiegyezne már döntetlenben. (...)

Gumicsont rágja Magyarországot. Most a bevándorlás gumicsontja. A magyar Rambó tartóztatja fel a hordákat, és még csak nem is viccelne velük, mint a melegekkel. Addig sem Questorról-mutyiról beszél a nép.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wendriner
2015. június 12. 10:38
Ökör!
Zsolt75
2015. június 11. 23:47
"szakmányban meszelik el az összes lex-bosszút" Nem is fog ülni Biszku egy napot sem. Büszke lehetsz rá.
lucabrasi
2015. június 11. 18:16
Böff
pollip
2015. június 11. 16:35
Erre a cikkre nem is érdemes reagálni, akkora sületlenség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!