Most kellene nagyon gyorsan abbahagyni az idegenellenes uszítást

2015. június 28. 12:08

Ha bármilyen atrocitás történik a menekültek és a magyar állam vagy a magyar lakosság között, abban Orbán Viktor személyes felelőssége megkerülhetetlen lesz.

2015. június 28. 12:08
Teczár Szilárd
Magyar Narancs

„Ha Orbán Viktor valóban az ország érdekeit tartaná szem előtt, a kerítésépítésre fordítandó 20-25 milliárdból azonnal ideiglenes és állandó menekülttáborok építésébe fogna, illetve javítana a menedékkérők ellátásán. Az EU-val való perlekedés helyett pedig azt próbálná elérni, hogy a hozzánk érkező menedékkérőket is bevegyék a közös kvótarendszerbe.

Tudjuk jól, hogy mindezeket totális arcvesztés nélkül már nem lépheti meg. Minimumprogramként arról kellene tájékoztatnia a magyar népet, hogy a határra érkező, útjuk során életüket is kockáztató menedékkérők nem élősködők, nyerészkedők vagy bűnözők, hanem olyan emberek, akiknek joguk van a magyarországi ellátáshoz és a fair menekültügyi eljáráshoz. Ellenkező esetben, ha bármilyen atrocitás történik a menekültek és a magyar állam vagy a magyar lakosság között, abban Orbán Viktor személyes felelőssége megkerülhetetlen lesz. Ahogyan majd az a fölvetés is, hogy szándékosan szította az erőszakot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2015. június 30. 16:02
Ez az a kis köcsög amelyik sérelmezte a lányok ingyenbelépőjét a szórakozóhelyekre, ugye?
Peter8811
2015. június 29. 10:02
A kis hülye gyereknek sikerült összeszedni 140 pontot a 20 IQ-jával, ez már Nobel-díjas eredmény. Tovább kell tenyészteni.
Mindjárt
2015. június 29. 05:08
Ha a magyaroknak árt azt patkányok támogatják Ha a magyroknak használ a patkányok ellenzik “Hívatlan jön és nem megy, hogyha küldik. Szétszóródik és mégis összetart... Belefészkel az országok testébe. Láthatatlanul országot szervez magának más népek országában. Törvényeket teremt túl vagy innen a törvényeken. Tagadja a haza fogalmát és mégis van hazája, mely vele vándorol és vele telepszik meg. Tagadja a többi népek Isten fogalmát, míg maga mindenütt újra építi templomát. Jeruzsálem ledőlt falait siratja és húzza a falakat láthatatlanul maga után. Elszigeteltségét panaszolja és titokzatos csatornarendszerrel köti össze végtelen városát, mellyel már beépítette jóformán az egész világot. Az összeköttetések és kapcsolatok megvannak. Különben hogyan lenne lehetséges, hogy a tőke és a sajtó alamennyiük kezében ugyanegy célt kövessen az egész világon át és minden faji érdek összelüktessen épp úgy a rutén faluban, mint New-York közepén? Valakit felmagasztalnak és végig fut a magasztalás a földgolyón. Valakit tönkre akarnak tenni, megindul a munka, mintha egyetlen kéz igazgatná.” Tormay Cécile – Bujdosó könyv
bakonyibetyar
2015. június 29. 05:02
Most kellene nagyon gyorsan abbahagyni a magyarellenes uszítást, n@ci zsidók !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!