Soo Il Lee senkit sem kímél!

2015. június 25. 17:01

Fáj, hogy jó nevű újságíró hagyja magát megvezetni a gonoszság által.

2015. június 25. 17:01
Nyíri Iván
Facebook

Így ír és érvel Soo Il Lee, a családon belül erőszakot tevő, bántalmazó ember, senkit sem kímél! Minden nő, aki családon belüli erőszak áldozata a mellékelt írásban kétségtelenül ráismerhet bántalmazója logikájára és érvelésére. A cikk a mandiner oldalain jelent meg, Stumpf András újságíró jegyzi, ugyanakkor minden bekezdése, érvelésének logikája Soo Il Lee bírósághoz és rendőrséghez beadott logikáját és mondatszerkesztését idézi. Fáj, hogy jó nevű újságíró hagyja magát megvezetni a gonoszság által.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2015. június 26. 11:25
Tenyszeru cafolata a leirtaknak, a beadvanyoknak, az egymasnak homlokegyenest ellentmondo vallomasoknak? Mert ez a "gonosz! gonosz!" nem allja meg a helyet ellenervkent.
röviden
2015. június 26. 09:41
Így járunk, ha meggondolatlanul lecsukunk valakit. Földesi Szabó már rég elintézte volna az ügyet, és akkor nem lenne semmi probléma. (i)
Fakutya Vigyora
2015. június 25. 23:03
Dr. Nyíri Iván, egri származású, független, a város polgármesterségéért induló közgazdász vagyok.
bakonyibetyar
2015. június 25. 19:49
"Fáj, hogy jó nevű újságíró hagyja magát megvezetni a gonoszság által." 1. / Jó nevű ? Mihez képest. 2. / Biztos vagy abban, hogy, hogy megvezették :
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!