Sajnos zseniális a kormány gyűlöletkampánya

2015. június 15. 08:14

Nem zsidók vagy cigányok ellen hangolnak, de a hatás ugyanolyan: van kit utálni, van kitől félni, van kiről beszélni.

2015. június 15. 08:14
Kárpáti Márton
Index

„Miről is van szó? Ha valakinek nem lenne világos, a plakátok nem a menekülteknek és nem is az embercsempészeknek szólnak. A kormány egyértelműen a fogyatkozó táborát akarja visszahódítani, megerősíteni, és ehhez sikerült egy olyan témát találni, ami szimpatikus az idegengyűlöletre fogékony és az egyre erősödő Jobbik felé kacsintgató szavazóinak. Nem zsidók vagy cigányok ellen hangolnak, de a hatás ugyanolyan: van kit utálni, van kitől félni, van kiről beszélni. Ráadásul egy olyan, szinte alig létező és látható csoport került célkeresztbe, aminek a tagjai erről a kampányról semmit sem tudnak (nem is nekik szól, ugye), nem szavazók, nem fogják tüntetésekkel megbénítani az országot, nem tudnak kárt okozni a kormánynak. És vannak a háborgók, akiknek újra van miért háborogni.


A fővárosból nézve úgy tűnhet, hogy a felháborodás repedéseket fog okozni a kormány népszerűségén. De még ez a háborgás is jól jön a kormánynak. Olyan csoport háborog, ami valószínűleg eddig se volt elvakult Fidesz-hívő, és a jövőben se lett volna az, és bármennyire is hangos a kiborulás, választói, szavazói értelemben nem nagy tömegekről van szó. Viszont a megszólítani kívánt csoport egy része egészen bizonyosan pont a lárma miatt értesül az egész kampányról, és a ricsaj is jó apropó a kormánynak, hogy elhitesse magáról a tájékozódásra nem túlzottan ügyelő rétegekben, hogy a rendet, a biztonságot, a védelmet képviseli.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 272 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blackhorse
2015. június 16. 23:47
Az indexes fiúkák minden megszólalása magyarellenes,ez a cikk is.Mi ebben a csoda?Sz@r lehet nekik állandóan gyűlölködni,de hálIsten a lelek egy idő utan kiül az arcra,látszik!
áfonya
2015. június 16. 06:34
Ballibsik folytatják a gyűlöletkampányt.Mindig olyan dolgokat erőltetne az országra a kormányra ami kárt okoz.Papolnak emberiességről közben kormányzásuk idején a legembertelenebb módon kifosztották eladósították az embereket az országot.Minden esetben nyomort hagytak maguk után ,nem tudunk olyan időszakot említeni 1945 óta a magyar nép az ország jó lett volna,akár hányszor fordítottak a gazdaság működésén az mindig szegényebbé tette az országot ( tszesítés ,magántulajdon elkobzása,új mehanizmus,1989)
rocchetto
2015. június 16. 02:48
Én vagyok az egyén, aki kínál pénzügyi hitelek segítségével a rászorulóknak. Kér egy kölcsön Ft 100.000 Ft 500 millió bárki képes visszafizetni azt kamatláb 2%. Azt is, hogy beruházás bármilyen jövedelmező projekt. Ha szükség van személyi kölcsön, hogy vagy emelje fel a tevékenységeket, hogy a projekt, vagy vásárolni egy lakást, kérem, forduljon hozzám, így tudok adni további részleteket a követendő eljárást megszerzéséhez a kölcsönt. Kapcsolat: [email protected]
Zsolt75
2015. június 15. 22:18
"szinte alig létező és látható csoport került célkeresztbe" Hazudsz, kutya!https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnvn001.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!