A férfi spiritualitás – egyedül és mégis együtt

2015. június 30. 08:43

Futunk valami után, ami hiányzik nekünk, ami életbevágóan fontos. Izzadunk és lihegünk. Akadályokat veszünk, botlunk, gödröket ugrunk át.

2015. június 30. 08:43
Guba András
Rendben vagyunk

„Nekem ez a férfi spiritualitás. Futunk valami után, ami hiányzik nekünk, ami életbevágóan fontos. Izzadunk és lihegünk. Akadályokat veszünk, botlunk, gödröket ugrunk át. Testünk is akarja, testünk is tenni akar érte.


Bevonz az erdő, annak legmélyére.

Nem vagyunk egyedül, barátokkal és mesterekkel keresünk, van ki gyorsabban, van ki lassabban. Összefűz bennünket valami, amihez nem kell sok szó, de amiben közös a megértés.

Vannak közöttünk jobbak, akiket magunk elé engedünk. Elismerjük egymás értékeit, tudjuk, ki miben jobb. Mindezt elbírja barátságunk.

Keresésünk olyan területre visz bennünket, ami nem a miénk. Ismerjük a határsértést. Mások életéből élünk: abból, ami nem a miénk.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale*
2015. július 03. 22:21
Orulok ,hogy tetszett. Szerintem is erdekes dokumentumfilm ,egyebkent Rimbaud sem volt igazan homoszexualis ,tobb noi szeretoje is volt .
peninsulavaldes
2015. június 30. 21:47
na meglátogatom az ágyam
peninsulavaldes
2015. június 30. 21:24
aha, ki.
ottapont
2015. június 30. 18:46
Ha valaki megnézi az íráshoz csatolt videót és figyelmesen elolvassa a teljes írást akkor valószínúűleg megérti a lényeget. Feltéve ha nem egy reménytelenül és kizárólagosan testi ember. Csak igazi férfi lehet jó pap. Szerintem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!