Kedves Fidesz, ez komcsi tempó!

2015. június 03. 14:29

Amikor komáltuk Simicskát, kitiltottuk a reklámtáblákat a villanyoszlopokról, mert az szoci biznisz volt. Most, hogy nem komáljuk Simicskát, már nem számít a „közlekedésbiztonság”, jöhetnek vissza a reklámtáblák.

2015. június 03. 14:29
Bódis András
Válasz.hu

„A történet dióhéjban: amikor komáltuk Simicskát, kitiltottuk a reklámtáblákat a villanyoszlopokról, mert az szoci biznisz volt.  Most, hogy nem komáljuk Simicskát, már nem számít a »közlekedésbiztonság«, jöhetnek vissza a reklámtáblák. Annál is inkább, mert a szoci cég közben a miénk Garancsié lett. Hát, kedves Fidesz, ez komcsi tempó. A legrosszabb fajta erőpolitika. Pedig, ha jól emlékszem, márpedig jól emlékszem, épp múlt pénteken hirdette meg Orbán Viktor az erőpolitika végét.

A mostani lex Garancsival a Fidesz bizony nem könnyíti meg a saját hívei dolgát. Most akkor melyik Fidesznek higgyünk? A 2012-esnek, amelyik átélhető magyarázatot adott azzal, hogy tulajdonképpen a közjó érdekében cselekszik, mivel az oszlopreklámok mindannyiunk biztonságát veszélyeztetik? Vagy a 2015-ösnek, amelyik nem mond semmit, egyszerűen csak az ellenkezőjét csinálja annak, ami mellett néhány éve hitet tett?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2015. június 03. 23:34
Vitya megmondta, a polgári építkezés évei jönnek. Azaz összelopták maguknak, amit akartak. Most ideje, hogy élvezték a hasznát.
Pinter68
2015. június 03. 22:43
"Most akkor melyik Fidesznek higgyünk?  " Hát, erre van egy jó javaslatom. Amíg a mostaniak vezetik, egyiknek sem.
tevevanegypupu
2015. június 03. 21:22
Magukat Simicska fizeti és neki adnak igazat, világos, mi ebben az érthetetlen, hogy a fidesz most meg nem neki.
atila68
2015. június 03. 19:43
Ideértél Andris? Kellett hozzá vagy harminc év, hogy ráébredj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!