Fóliázott hazugság

2015. május 10. 10:03

A lefóliázott dohányboltokat megtámadó rablóknak eddig egy halálos áldozata volt. Hogy a lefóliázott országnak hány, arról ne várjunk hiteles adatot.

2015. május 10. 10:03
Ungár Tamás
Népszabadság

Vagyis mennyivel kockázatosabb a trafikokban dolgozni, mint a többi üzletben. Szükség van-e emiatt változtatásra? A rendőrség azonban – vélhetőleg a kormány parancsára – hetekig ódzkodott kiadni az adatokat. Azt állították, nincsenek is ilyenek. Ez is mellébeszélés, hisz a statisztikákból az említett számok – mint az kiszivárgott a rendőrségtől – 10-20 perc munkával prezentálhatók. Mint ahogy most a rendőrség mégiscsak kiadta az adatokat, s kiderült, hogy a dohányboltokat 44-szer gyakrabban éri rablótámadás, mint más üzleteket. Innentől kezdve indulhat végre komoly vita arról, lehessen-e belátni a trafikokba, vagy a számok sugallta rizikó vállalható.

Az Orbán-kormány mindig irtózott a vitától. Döntéseinek érvrendszerét általában »lefóliázta«. A fontos változások előkészítésébe nem vonta be az érintetteket és a szakemberek széles körét, s ha döntött, eltitkolta,milyen szempontok alapján tette azt. Legyen szó nyugdíjpénztárakról, takarékszövetkezetekről, Paks 2.-ről, az állami földek vagy épp trafikok pályázatairól. A lefóliázott dohányboltokat megtámadó rablóknak eddig egy halálos áldozata volt. Hogy a lefóliázott országnak hány, arról ne várjunk hiteles adatot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2015. május 10. 20:54
Én tegnap megvettem a ,,Népszabadságot", a melléklettel még nem végeztem, de a többi.... Ilyen szégyenletes, álnok, rosszindulatú, gyalázatos, dicstelen, hazug, tisztességtelen, aljas oldalakat nyomtatva már régen láttam.
hátakkor
2015. május 10. 19:28
Kommunistàk = nikotin
Peter8811
2015. május 10. 17:49
Ugyan már Öcsi Sajt! A cukrászda sem volt befóliázva aztán Ságvári elvtársad odajárt lövöldözni, aztán Szegeden trafikot neveztetek el róla.
áfonya
2015. május 10. 17:37
Ugyan simon fóliázott autóban jár e titkos betéti pénzei szállítása közben???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!