35 nappal később Tapolcán

2015. május 15. 09:50

Igazából csak egyet nem értünk. Egy ilyen csodálatos lehetőségnél, mint amilyen egy helyi MSZP-Jobbik koalíció, miért hallgat a helyi Fidesz?

2015. május 15. 09:50
Koplárovics
Spíler

„De visszatérve Rigre és a szakértelemre. Nem ez volt az első elszólása, amióta Tapolca népe megválasztotta. Az ezt megelőző nagy sikerű tévés szereplése alkalmával sikerült azt elkottyintania, hogy a helyi kórházban már nincs szükség szülészetre. Mivel szülészetre csak a választási kampány miatt volt szükség, így már nem probléma, hogy »Tapolcán csak meghalni lehet, születni nem«. Utóbbi a helyi Jobbik egyik gyakran hangoztatott jelszava volt.

Persze nem csak ebben pálfordultak a jobbikosok. A Jobbik volt a legbüszkébb annak idején arra, hogy alapszabályban kötötte ki, hogy a szocialista párt politikusa soha nem léphet sorai közé – ugyanakkor ez persze az MSZMP-tagságra nem vonatkozott. Mi történt most? A tapolcai MSZP vezetőjét simán alpolgármesterré kente fel a jobbikos vezetés. Még csak azt sem kötötték ki, hogy lépjen ki a pártból, onnan is a szociknak kellett »kirúgniuk«. Már ha tényleg így volt és nem egy háttéralku eredménye ez az egész, mely megállapodás még a választás előtt köttetett. De mit mond most Rig Lajos? »Lévai József személyéről el tudom büszkén mondani, hogy ő közösségépítő ember«. Bizony, mert most már nem »magunkfajták« és »magukfajták« van, hanem a néppártosodás jegyében bárkivel össze lehet fogni a hatalom, akarom mondani a közösségépítés nevében. Ugyanez van persze Gyöngyösön is, csak ezekre nem annyira érzékenyek az »ordas eszméket« vírusnak bélyegző balliberálisok.

Igazából csak egyet nem értünk. Egy ilyen csodálatos lehetőségnél, mint amilyen egy helyi MSZP-Jobbik koalíció, miért hallgat a helyi Fidesz? Mert persze ki lehet húzni 5 évig szépen nyugalomban, együttműködve a »helyi érdekért«, csak utána majd full-jobbikos fészkekkel kell szembenézniük.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2015. május 15. 18:03
"Egy ilyen csodálatos lehetőségnél, mint amilyen egy helyi MSZP-Jobbik koalíció, miért hallgat a helyi Fidesz?" Mert érzik, hogy a Rezsicsökkentés szlogen most nem adekvát. Új propagandára meg még nem futotta.
Burmin
2015. május 15. 17:10
Az úr/elvtárs csak addig volt mszp-s míg ki nem zárták. Épp azért zárták ki, mert elfogadta az alpolgi tisztséget. Tény a tisztesség nem mindenki erénye. Ilyet a politikában ritkán találni legalábbis nálunk...
2015. május 15. 14:46
Koplárovics is a Napi Gazdaságnak dolgozik?
kukagyerek
2015. május 15. 13:27
"Mivel szülészetre csak a választási kampány miatt volt szükség,..." ........... Ezt mondta a jobbikos, vagy csak a te fidesz-beteg agyadban született meg. Ha az előbbi igaz, akkor a jobbikos fickó megkapja a nekijáró "dicséretet", ha meg az utóbbi, akkor sz@rni rád ("kedves" koplárovics).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!