Auschwitz Tours

2015. április 17. 07:18

Hogy mennyire ízléses két wellness-hétvége között ez az ajánlat, mindenki eldöntheti.

2015. április 17. 07:18
Veress Jenő
Népszava

„Gyorsított eljárással elmarasztalta a bíróság a 61 éves szegedi nőt, aki egy kommentben kérdőjelezte meg a náci népirtást: A nemzetiszocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása bűntettében mondta ki bűnösnek, ezért másfél évre elrendelte próbára bocsátását és pártfogói felügyeletét. Előírta, hogy látogasson el a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontba, és az ott látottakról számoljon be pártfogójának. (...)

Szinte ezzel egy időben olvasok egy hirdetést is az egyik kuponoldalon, ahol kedvezménnyel hirdetnek utazásokat is. Például: Auschwitz - Birkenau táborlátogatás féláron. »Érkezés a haláltáborba a déli órákban (szerencsére autóbusszal – a szerk.). A tábor megtekintése után átmegyünk Birkenauba, ahol ellátogathatunk a II. számú táborba, majd egy órás szabad program...« Hogy mennyire ízléses két wellness-hétvége között ez az ajánlat, mindenki eldöntheti. (A szervező iroda neve: Dolce Travel, azaz Édes utazás...)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2015. április 17. 15:25
Ez a kis Veres zsidó már azt is megszabná, hol, hogyan lehet elhelyezni utazási hirdetést, s milyen nevű cég tehet ilyet? Röhejes felű f.szkalap.
tevevanegypupu
2015. április 17. 10:58
Biztos, hogy nem az igazi Dániel..vannak páran akik több név alatt írnak, néhányan azért, hogy fellendítsék a forgalmat, na nem a mandiner miatt, hanem hogy vitatkozhassanak.Egyébként kivételesen igazat adok Veressnek, ez tényleg baromi rossz ízlésre vall..
Bokros Birka
2015. április 17. 09:52
Féláron módosítják tudatodat a 4 milliós Auschwitz táblát már 1 millióra voltak kénytelenek cserélni, de az 1996-os Német felülvizsgálat már csak 500 ezer áldozatról tud, az egymilliós tábla még ott éktelenkedik. Ráadásul a 4 milliós áldozat korrekciója után sem változott a 6 millió áldozat, pedig már 3 millió megkerült. Nem ragozom tovább, mert még kétségbe vonják kötelező holokauszt hitemet és mehetek a Páva utcába, mint inkvizíciós büntire.
qccqccqcc
2015. április 17. 08:52
Persze te nem jelentkeztél, gondolom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!