A Habony kísértet

2015. április 28. 09:44

Habonyt nem dobta oda koncként, csak szellemeskedéssel nevetségessé tette kissé. Kibírja majd, ez a típus mindent elvisel.

2015. április 28. 09:44
Várkonyi Tibor
Népszava

„A kombinációhoz nem föltétlenül szükséges a bulvár észjárás: ami szemmel látható, hetek röpültek el, és a Fidesz propaganda gépezetét csak döcögve sikerül még megszervezni, fájó veszteség minden áldott nap. Úgy látszik, Habony sem ezermester, nem is csodadoktor, a hiányzó eredményt fájlalhatják a vakbuzgó hívek, kell tehát keresni egy balekot, egy bűnbakot, akire a kudarc áthárítható.

Orbán nem hálás politikus, ha a pillanatnyi helyzet úgy igényli, habozás nélkül félretaszít bárkit. Bár a miskolci megfogalmazás körmönfontan óvatos volt, Habonyt nem dobta oda koncként, csak szellemeskedéssel nevetségessé tette kissé. Kibírja majd, ez a típus mindent elvisel. Nem volna meglepetés, ha holnap az derülne ki, hogy mégis ő áll a romjaiból fölélesztésre szánt Fidesz kommunikációs ellenhálózat élén, de milyen eredményességgel, az a jövő zenéje.

Az ilyen »tanácsadók« többször is bukhatnak. Mintha misem történt volna, megrázzák magukat, és megkísérlik az új kalandot. Elvégre a kísértetjárás, amúgy önmagában szórakoztató.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BaltazárBustos
2015. május 02. 14:34
Várkonyi és Habony - két nagyon is hasonló figura. Várkonyi titkosmunkatársat, akit az állambiztonság is kitüntetett, a leplezés sem vetette vissza. Védi a demokráciát a hozzá hasonlóktól! Várkonyi (Técsy) titkosmunkatárs története: http://pestisracok.hu/varkonyi-tibor-akit-francia-allam-es-az-allambiztonsag-kituntetett/ http://pestisracok.hu/allambiztonsagi-iratokkal-cafoljuk-varkonyi-tibor-mesejet/ http://pestisracok.hu/bevalt-az-allambiztonsag-ordogi-trukkje-megbujnak-az-igazi-bunosok-az-ugynokok-mogott/
lajkakutyus
2015. április 28. 16:02
Habony nem egy szimpatikus figura, de ehhez a Várkonyi nevű élőlényhez képest egy gáláns Adonisz!
Tintamin
2015. április 28. 15:59
Hogy rühellem én ezt az Orbánt és az agresszív, pökhendi, tolvaj, suttyó, seggbarom bandáját... Nem tudom, ki képes ezeknek a seggét nyalni, mára kurvaciki lett fideszesnek lenni. Ennél gázabb már csak a jobbikoslét.
gepida
2015. április 28. 14:50
Várkonyi úr! Akkor most a szocializmus már nem a világ rendszereinek a legjobbika? Vagy még mindig az?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!