Én cuki vagyok, engem Tapolcán cukinak ismernek

2015. április 12. 22:46

Én cuki vagyok, engem Tapolcán cukinak ismernek. Beigazolódott, hogy pozitív kampánnyal is lehet nyerni, a lejáratással szemben. Interjú.

2015. április 12. 22:46
Rig Lajos
hvg.hu

Minek tudja be a győzelmet?

A személyemnek, annak, hogy nagyon sokan ismernek helyben. Tudják, ki vagyok, mivel foglalkozok.A tapolcai kórházért folytatott küzdelmem fontos összetevője ennek a győzelemnek.

Tehát ez a siker nem a Jobbik érdeme, hanem az öné?

Vannak olyanok, akik pártválasztók, és azért adták rám a voksukat, mert a Jobbik munkáját akarták elismerni. És nagyon sokan vannak olyanok, akik kifejezetten rám szavaztak. Ez mindegy is utólag, az emberek megmutatták, hogy változást akarnak. 

(...)

Mit gondol a Jobbik »cukiságkampányáról«?

Én cuki vagyok, engem Tapolcán cukinak ismernek. Beigazolódott, hogy poitív kampánnyal is lehet nyerni, a lejáratással szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. április 13. 10:28
Dunántúli vagyok és a többség helyesen használja. De tanulni is lehet-ne:-))))
pollip
2015. április 13. 08:42
Rémálmom volt! Rig az egészségüggyel akar foglalkozni. Álmomban megmondta az orvosoknak, profoknak, adjunktusoknak a középiskolai végzettségével és felkészültségével, hogy mit és hogyan kell csinálniuk.
Kanóc
2015. április 13. 07:47
bolsi mézesmadzag, nagy szopás lesz ebből.
Eltünt
2015. április 13. 00:02
Megkapják a "cuki jövőt" ,nehogy oszt mult legyen belőle ,egyszer csak a pápaszemes vipera vigyorog az elnöki székben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!