Pad Ferenc bólogatóművésszel menti a brókeráldozatokat a szocialista párt

2015. április 08. 13:41

Pad Ferenc és a brókerügy nem erősíti, inkább kioltja egymást.

2015. április 08. 13:41
Piréz Róbert
Tutiblog
„Segítünk, hogy visszakapja a pénzét alcímmel futó brokerugy.hu nehezen beazonosítható logikával jött ki a tapolcai választás hajrájára. Értem én, hogy egyszerre kell ütni a kormányt a brókerezés és a károsult kisember témában, és Kész Zoltánhoz hasonló ismertségre emelni Pad Ferencet, de talán a kettő az egyben-t most hagyhatták volna a zacskóskávéban.

Mert Pad Ferenc és a brókerügy nem erősíti, inkább kioltja egymást.

Az, hogy az MSZP segít mindenkinek visszaszerezni a pénzét, cserébe a megadott adatokért, nem új. Ez kb. a nigériai-csalás közéleti változata, amikor mindjárt sok pénzt kapunk, csak előtte kell egy kis kölcsön egy kis adat. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább Kubatov-lista…”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2015. április 09. 11:08
Valóban. Huszonöt év sem volt elegendő ebben az országban, hogy a tisztességes emberek érezzék úgy, hogy ez az ő világuk. A bűnözők, ügyeskedők, szélhámosok, hazaárulók, a magyarság sírásói lakat alá kerüljenek.
tevevanegypupu
2015. április 08. 23:23
Ez az ember Gyurcsány támogatásával indul..ő nem brókeráldozat hanem gyurcsányáldozat, menthetetlen.Különben a tapolcaiak is, ha megválasztják.
cutcopy
2015. április 08. 15:14
"Az MSZP mindenkinek segít" De szánalmasak ezek a komcsik, már tényleg nem tudnak semmi újat hazudni..
kjkj945
2015. április 08. 14:41
""Feketén bólingat az eperfa lombja,""
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!