Orbán Viktor Pécsen: tényleg jöjjön a halálbüntetés?

2015. április 28. 16:36

Nem azért veszített népszerűségéből a kormány, mert nem elég kemény, amúgy Jobbik-módra.

2015. április 28. 16:36
Ablonczy Bálint
Válasz.hu

A tisztelt választópolgárok a másolatnál mindig is jobban kedvelik az eredetit. Hiába akarna a halálbüntetés felvetésével, bevándorlásról szóló nemzeti konzultációval (meg a Pósán László képviselő által kifejtett 13. kérdéssel) a Fidesz a Jobbikkal versenyezni, ezt a mérkőzést a radikálisok mindig megnyerik. Hibás ugyanis a kiindulópont is: nem azért veszített népszerűségéből a kormány, mert nem elég kemény, amúgy Jobbik-módra.

Borítékolható, hogy a korábban a Jobbik képviselte témák átemelése politikai szempontból pontosan annyira lesz hatásos, mint amennyire a halálbüntetés megakadályozza a bűncselekmények elkövetését: semennyire.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. április 28. 22:50
Ez az ortodox büntetéspolitika, míg az unortodox, amit az Unió meg a ballibbantak ránk erőltetnek...:) Amúgy hozhat ez népszerűséget, bár népszerűbb volna, ha végre a fóliával együtt kihajítanák a vasárnapi zárva tartást is... Én ingyen adnék olyan tanácsokat OV-nek, amik százszor hasznosabbak volnának, mint akik most (gondolom) pénzért adnak neki tanácsot...
Anonymtalan
2015. április 28. 22:11
"ha 56-ban nincs halálbüntetés..nagyon sokan" rejtélyes körülményekközött tüntek volna el örökre.
gudmen
2015. április 28. 21:56
ha 56-ban nincs halálbüntetés..nagyon sokan még itt lehetnének közöttünk..
Pinter68
2015. április 28. 20:53
Egy hataloméhes, elkeseredett politikus népszerűségért folytatott szánalmas vergődésének lehetünk szemtanúi. Válogatás és skrupulus nélkül bedob bármit, amitől azt reméli, hogy rezonál a néplélekkel. Megalázó az országra nézve, hogy egy ilyen elvtelen ember vezeti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!