Kész, avagy a Tétényi-jelenség

2015. március 02. 07:55

Kedves Kész Zoltán! Egy polgármesternek, akinek a város napi működésének biztosítása a feladata, ilyet nem szokás kérnie.

2015. március 02. 07:55
Knopf Alexandra
Magyar Hírlap

Ez nem jelent mást, mint hogy a baloldal üdvöskéje bevallotta, hogy nemcsak nem ismeri a politikai élet és a közszereplés természetét, de arról sincs fogalma, hogy mit kezdjen a választók bizalmával, és egyáltalán milyen ügyeket képvisel. Kedves Kész Zoltán! Száz napot egy kormány akkor szokott kérni, ha kormányváltás után fel kell mérnie a gazdasági helyzetet, amikor csontvázak hullanak ki a szekrényből, és végig kell gondolni, hogy milyen megoldásokat lehet alkalmazni. Egy polgármesternek, akinek a város napi működésének biztosítása a feladata, ilyet nem szokás kérnie.

És még egy: az alkalmatlanság elkendőzésére nem szép dolog már most azzal takarózni, hogy a kormánynak nem tetsző ellenzéki városvezetés az oka annak, ha esetleg kevesebb fejlesztés jut Veszprémbe. Csak egy példa: a veszprémi Kész-győzelem után pár nappal jelent meg a Magyar Közlönyben, hogy felújítják a Veszprém megyei Herendet érintő országos főúthoz kapcsolódó úthálózatot. Ez tízes skálán mennyire jelent büntetést a kormánypártok részéről?

Bízunk benne, hogy Veszprém nem jut Esztergom sorsára, és a párhuzam csak fikció marad. Az viszont biztos, hogy volt már szerencsénk megbizonyosodni a baloldali pártok és a hozzájuk kötődő jelöltek alkalmasságáról, és nincsenek illúzióink.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2015. március 02. 15:29
Apró probléma ,hogy Készt nem polgármesternek ,hanem képviselőnek választották meg .De hát ez a nagyon felkészült nőstény a nagy-nagy észosztás közben honnan is tudhatná .
TAVIROZSA
2015. március 02. 14:29
Borzalom, ez a hölgy miket ír ? Országgyűlési képviselő nem polgármester !! Ezért a cikkért pénzt fizetnek valahol? A ruhatár szakon mit tanítottak ?
Morgen
2015. március 02. 13:02
Veszprém szagolgathatja az idiótát.
Kvasztics Fedor
2015. március 02. 12:29
Talán azért kell 100 nap ennek a Deme Gáborra, a csepeli tanárgyilkosra emlékeztető fazonnak, mert még nem tudja, hogy az MSZP-hez csatlakozzon, esetleg az Együttet, vagy a DK-t segítse parlamenti frakcióhoz. Nem marad független, ez biztos, nem ingyen kapta a támogatást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!