Hisztéria már az élet

2015. február 02. 08:55

Békés, erőszakmentes, civil. Konkrétan vannak olyan ultrákat tömörítő oldalak, amik a Milláénál kevésbé erőszakos hangot ütnek meg.

2015. február 02. 08:55
Szalai Ervin
Publius

„Mindennek némileg ellentmond, hogy közösségi oldaluk talán az egyik legvállalhatatlanabb magyar nyelvű facebook oldal, aminek színvonalán fikarcnyit sem javít, hogy minden bejegyzéshez szépen összephotoshoppolt képet mellékelnek. Csak egy rövid válogatás posztjaikból:

»Vasárnap tüntetés! Gyere! Töröljük le együtt a vigyort Orbán arcáról!«  {X}
»Hogy te mekkora hülye vagy Viktor! Magadat szúrod tökön! Mi viszont őszintén örülünk ennek! Csak így tovább!« (ugyanitt képen: »Mondj amit akarsz, úgy könyörögjél!«) {X}
»BŰNHŐDNI FOGNAK EZÉRT AZ EMBERTELENSÉGÉRT!« {X}

Békés, erőszakmentes, civil. Konkrétan vannak olyan ultrákat tömörítő oldalak, amik a Milláénál kevésbé erőszakos hangot ütnek meg. És hogy az aktuális kedvencemmel hozakodjak elő, hogy lássuk genderfelvilágosultságukban utalást sem tesznek az általuk kritizált személyek nemére, pláne nem negatív, dehonesztáló formában:

»Kislány, hidd el a kutya nem foglalkozna a fotóiddal, ha nem lopott pénzből dőzsölnétek luxusban! Szóval kicsit vegyél vissza az arcodból!« {X}”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. február 02. 20:00
A demokraták visszamásztak a fára.
citizen queen
2015. február 02. 11:47
A Milla soha nem volt civil. A nevében is hazug - egymillióan, hehe, holott ha százezren vannak, akkor nagyon jóindulatúan túlzok - szerveződést Soros támogatja a tengerentúlról, hazai képviselői pedig egytől-egyig szadesz-árvák. A párt kirohadt alóluk, de ezek újabb és újabb hangzatos gittegyletek, meg még röhejesebb elnevezésű facebook-csoportocskák álarca mögött mérgezik-hiszterizálják a közéletet.
buckafej
2015. február 02. 09:18
Csőcselék, mint a jakobinus diktatúra idején, mint 1917 után Oroszországban, mint itt 1919-ben, mint 1944-ben a zsidók ellen, mint 1946-ban a svábok ellen, mint az 50-es években a kulákok ellen stb. Tróger, ocsmány söpredék, lételemük a gyűlölet, irígység, a pusztítás, lopás.
Zokni
2015. február 02. 09:17
"Kislány, hidd el..." - idézi Orbán gyerekének szóló irományt. Most ez hogy hogy a "genderfelvilágosultság" megcsúfolása lenne? Ha Orbán LÁNYÁRÓL van szó, akkor már nem szabad úgy véleményt nyilvánítani, hogy a nemérre vonatkozó megszólítást alkalmazzanak? Az "...anya, van még süti" Ön szerint kékharisnyásan úgy szól, hogy "nemiszerv-tulajdonos, melyből kijöttem, hagytatok krémest?" Ön mit hisz, hogy mi az a "gender"? Menjen be csak az erkölcstan órára, oszt' vitassák meg a srácokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!