Kiss: A magyar választókat nem érdekli a külpolitika

2015. február 19. 09:52

Kiss Ambrus politológus szerint a kormány legnagyobb eredménye, hogy nagyobb probléma nélkül túl van a Merkel- és a Putyin-látogatáson.

2015. február 19. 09:52

Kiss Ambrus politológus szerint a magyar választókat nem érdekli a külpolitika és nem hatja meg, hogy külföldi politikusok járnak-kelnek az országban. Szerinte az átlag hírfogyasztót maximum az érdekli, hogy Putyin és Merkel miatt lezárták a várost.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. február 19. 15:04
" A magyar választókat nem érdekli a külpolitika" Ki tette ezt amb rózi Ja a szadiszták akik csóválták a kutyát. És a nép az Istenadta nép megunta a poli tikát!
Antigoné
2015. február 19. 11:48
Ha már a balos politológusok is ilyen megengedők, akkor szinte biztos, hogy a kormány nyert ezeken a tárgyalásokon.
Fahrenheit 451
2015. február 19. 10:37
a magyar választókat a belpolitika se érdekli, mert vagy szektaként tekintenek a pártjukra vagy varázslóként a kedvenc politikusukra vagy csak ellentmondanának másoknak. ezek a választók, aztán vannak még, akik tudják, hogy ez az éra nem alkalmas a választásra, kizárólag arra lenne szükség, hogy valahogy lebukjon a bűnöző kormányzat a gátlástalan korrupciókán, amikor már erkölcsi bizonyítványa sincs ahhoz, hogy induljon és szakértői kormány vegye át az irányítást egy tiszta választásig, ahol nem bűnözők indulnak.
ceres
2015. február 19. 10:02
Ez már olyan Szdsz-nagyképüség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!