Schiffer és az LMP lebukott: a Fidesz irányítása alatt áll, az Orbán-rezsim kiszolgálója

2015. február 22. 17:15

Ezen a fotón Schiffer András látható Veszprémben, a SéfKrajcár étteremben, amely a Fidesz kampánystábjának főhadiszállása. Az LMP aktivistáit a Fidesz-aktivisták szállítják autóval városszerte.

2015. február 22. 17:15
Kész Zoltán
Veszprém és Kész

„Ezen a fotón Schiffer András látható Veszprémben, a SéfKrajcár étteremben, amely a Fidesz kampánystábjának főhadiszállása. Itt tartózkodott még Kubatov Gábor és Porga Gyula veszprémi polgármester is. Az LMP aktivistáit a Fidesz-aktivisták szállítják autóval városszerte.

Most ne azzal foglalkozzunk, hogy az LMP lebukott: a Fidesz irányítása alatt áll, az Orbán-rezsim kiszolgálója. Mondjátok el az ismerőseiteknek, hogy menjenek el szavazni, mert a részvétel alapján van esély a győzelemre! Ezt a választást ne Kubatov Gábor ide delegált szabadcsapatai, hanem az itt élő demokraták döntsék el. Megígérem, hogy azokat az egykori LMP-szavazókat is képviselni fogom a Parlamentben, akik most becsapva érzik magukat Schiffer árulása miatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
boroka2
2015. március 03. 19:52
Hogy ez a Kész Zoltán mennyire de mennyire gázos ember, illetve mindenki más, aki ezt a hazugságot elhiszi. Szomorú.
vigyor
2015. február 23. 11:17
LOL Jól kezd a gyerek, Schiffi állítólag feljelenti, jöhet a mentelmi bizottság, még az előtt, hogy megtanulná hova szól a jegye a Parlamentben:-))))))
PPK
2015. február 23. 00:13
és ez a szemét nyert!? szégyen, fidesz!
kispufi
2015. február 22. 23:20
na ezt a cséphadaróként csapkodó, gerinctelenül rágalmazó felfújt hólyagot sikerált összehoznotok, kedves veszprémi lindák, gratulálok hozzá. ha a fidesz hatalomgyakorlása olyan lesz, mint eddig, akkor ezek után azért sírhattok, baszkikáim, egy qrwa percig nem foglak sajnálni benneteket, egyétek meg, amit főztetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!