Összeállt az oligarchák és szupergazdagok koalíciója Veszprémben

2015. február 04. 15:33

Némedi Lajos a narancsbárók igazságtalan, a kivételezésre épülő rendszerében lenne újabb fogaskerék. Kész Zoltánról pedig többször kiderült, szélsőséges szabadpiaci nézeteket hirdet, amelyek csak a szupergazdagoknak és a nagytőkének kedveznek.

2015. február 04. 15:33
Gerstmár Ferenc
LMP

„Magyarország legnagyobb problémája a tömeges elszegényedés, az elvándorlás és a kilátástalanság. A szociális katasztrófa visszafordításához nem kisebb, hanem nagyobb szolidaritásra és esélyegyenlőségre van szükség. A politika feladata a mindennapok megkönnyítése azok számára, akik tisztességes munkával akarnak egyről a kettőre jutni. Mindenkinek esélyt kell kínálni a felemelkedésre.

Az LMP a közelgő veszprémi időközi választáson is azért küzd, hogy az oligarchák és szupergazdagok koalíciója ne küldhessen több képviselőt az Országgyűlésbe. Némedi Lajos és Kész Zoltán egyaránt alkalmatlan arra, hogy az emberek többségét képviselje, akik nem támaszkodhatnak vagyonukra vagy politikai kapcsolataikra. Némedi Lajos a narancsbárók igazságtalan, a kivételezésre épülő rendszerében lenne újabb fogaskerék. Kész Zoltánról pedig többször kiderült, szélsőséges szabadpiaci nézeteket hirdet, amelyek csak a szupergazdagoknak és a nagytőkének kedveznek.

Azok után, hogy a Fidesz kétharmados többsége az elmúlt években mindent megtett a választási rendszer igazságtalanabbá tételéért, különösen felháborítónak tartjuk Kész Zoltán ma napvilágra került antidemokrata, a választójogot korlátozó nézeteit.

Az oligarcháknak és a szupergazdagoknak két választási lehetőségük is lesz február 22-én, mindenki más számára az LMP jelöltje, Gerstmár Ferenc a megoldás.

Gerstmár Ferenc,
az LMP képviselőjelöltje”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. február 07. 16:28
Az alattomos LMP már alig várja, mikor borulhat már össze a Ballikkal meg a Jobbikkal..! Közben meg hazudoznak, jobbra meg balra...
népoldali56
2015. február 05. 11:20
Ha Kesz lesz,Veszprem kesz lesz... Ha Kesz nem lesz, Kesz kesz lesz...
=nessuno=
2015. február 05. 00:32
Szégyellje magát az ellenzék, hogy Önök miatt nyer a ex-mszmp Némedi Lajos és marad a fidesz 2/3! A fidesznek az államosításon, majd haveroknak (strómanoknak) juttatáson kívül ("újraelosztás") milyen gazdasági programja van???
Riwen
2015. február 04. 20:51
A szabadpiaci nézetek nemcsak a szupergazdagoknak, hanem minden olyan embernek kezdenek, akinek vannak ötletei, valamint tudása és bátorsága, hogy megvalósítsa azokat. Az a tény, hogy a magyar társadalom többsége ösztönösen retteg a vállalkozásba kezdéstől, és a vállalkozókat semmirekellő alakoknak tartja, nem változtat ezen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!