Mit gondol a csendes többség?

2015. február 08. 11:24

Azon gondolkodom, hogy vajon mit gondol a csendes többeség? Bevallom, még az én regényírói fantáziámat is meglepte Simicska Lajos néhány kijelentése.

2015. február 08. 11:24
Frei Tamás
Facebook

„Simicska Lajos ámokfutását látva, azon gondolkodom, hogy vajon mit is gondol a »csendes többeség«...? Mi járhat a fejében egy olyan ország lakosainak, akik kivételes helyén élnek a világnak. Én ugyanis nem ismerek olyan államot, ahol nyomdafestéket nem tűrő szavakkal gyalázza az ország egyik leggazdagabb embere a miniszterelnököt, aki amúgy 35 éves jóbarátja...és aki jelentős szerepet játszhatott abban, hogy ő sokmilliárdos vagyonra tett szert a magyar ál-kapitalizmusban, ami csak a felszínen olyan mint egy igazi. Mert egy igaziban verseny van és szabad piac...

Fura, de nem szórakoztató.

Főleg, hogy ez előre tisztán látható volt, mint ahogy a szereplőket ismerve, elég egyértelmű, és előre látható, hogy most mi fog történni. Bár bevallom, hogy még az én regényírói fantáziámat is meglepte Simicska Lajos néhány tegnapi kijelentése. Nem csak a hangvétele, hanem például a merénylettől tartása, mert ő aztán »ismeri ezeket a fiukat...« (ez idézet tőle)

Fura, de nem szórakoztató.

Gondolom, most sokan kérdezik, hogy vajon mit gondol erről Orbán Viktor. Azt hiszem, hogy sosem fogjuk megtudni. Amennyire én sejtem, ebben az országban összesen ketten vannak, akikkel elég alaposan megbeszéli majd, de még velük sem biztos, hogy minden részletet feltárva...és továbbadva.

Lennék légy a falon, akkor és ott.

De aztán az ő részéről síri csend lesz, nagyon sokáig síri csend...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2015. február 09. 00:15
A csendes többség mit gondol? Hogy jódolgában az ember nem tudja, hogy mit csinál. Így mondták régen is.
kvid
2015. február 08. 18:16
csendes tobbseg?? csalatkoznek emlekeim altal, nem 2/3 os vereseget szenvdett az osszdemokrata oldal? ketszer is. milyen tobbseg?
luga
2015. február 08. 17:31
Ha Frei író, akkor én tejszín vagyok.
Zoli atya
2015. február 08. 17:25
Frei egy pénzért mindenre kapható, gennyes, ócska szemétláda. Rosszabb, mint öt zsidó. Ugyanakkor egy gyáva senkiházi. Személyes tapasztalat, nem pesti legenda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!