Addig kérdezek Pintér Sándortól, amíg nem kapok válaszokat

2015. február 18. 14:34

Azt akartam megtudni, mikor kér bocsánatot a hatóság a törvénysértő házkutatásért az Ökotárstól, milyen személyi következményei voltak a törvénysértésnek.

2015. február 18. 14:34
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

Pintér Sándor egyetlen írásbeli kérdésemre sem adott választ az Ökotárssal kapcsolatban, így ismételten beadom azokat megválaszolásra. Továbbra is úgy gondolom, törvénysértés nem maradhat felelős és következmény nélkül és ezt a belügyminiszter sem gondolhatja másként.

A Pintér Sándorhoz címzett írásbeli kérdéseimben egyértelműen fogalmaztam. Azt akartam megtudni, mikor kér bocsánatot a hatóság a törvénysértő házkutatásért az Ökotárstól, milyen személyi következményei voltak a törvénysértésnek, milyen felelősségre vonás történt a törvénysértés miatt a Nemzeti Nyomozó Irodánál és ki adta ki a parancsot a házkutatásra.

Mint ismert, a Budai Központi Kerületi bíróság január 19-én mondta ki, hogy az Ökotársnál és a szervezet munkatársainál végzett házkutatás törvénysértő volt. A jogerős ítélet óta sem a Belügyminisztériumtól, sem a Nemzeti Nyomozó Irodától nem érkezett magyarázat a lakosság és bocsánatkérés az Ökotárs felé.

Írásbeli kérdéseim egyértelműek, világosak voltak, azok egyikére sem kaptam választ. Nincs más eszközöm, minthogy újra és újra feltegyem azokat Pintér Sándornak mindaddig, míg egyértelmű kérdéseimre egyértelmű válaszokat nem kapok a mellébeszélés helyett.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2015. február 19. 10:53
quod erat demonstrandum
lalinagypapaa
2015. február 19. 09:39
A viz szalad,a pofátlan marad!A magyarok,nem idegenek szószóloit akarják látni,hanem az értük szólókat.
moricka13
2015. február 19. 07:44
Liberális Úr! Ezt a gyermekmosoly fényképet le kellene már cserélni amolyan férfiasra. Ilyent régen csináltak az óvodásokról. Már kiment a divatból.
hátakkor
2015. február 18. 23:30
A törvény mindenkire egyaránt vonatkozik. Kommunistákra tízszeresen szàzszorosan..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!