Valaki szóljon már a Fidesznek, hogy vége van

2015. február 19. 09:53

A rezsicsökkentés szép volt, jó volt, hasznos és jogos is volt, kellett. Örültünk neki. De több bőrt már nem lehet lehúzni róla.

2015. február 19. 09:53
Dévényi István
Válasz.hu

„Országgyűlési határozatban kéri fel a Fidesz-frakció a kormányt arra, hogy alakítsa ki az árak rendszeres monitoringozásának rendszerét, és az állami támogatások - például a munkahelyvédelmi akciótervben folyósított támogatások - megvonásával szankcionálja, ha egy ágazat szereplői az árak kialakításánál nem veszik figyelembe az energiahordozók árának csökkenését. (...)

De ha már ismét itt a téma, akkor szögezzük le újfent, hogy a pékség manapság már nem az a pékség, ami egykoron volt. Jellemzően már nem hatalmas kenyérgyárakból rajzanak ki hajnalban a kenyeres autók, hogy a dolgozó nép szorgos munkanapjának indításához megkaphassa a friss napi betevőt, hanem ezernyi apró, pici, kicsi és közepes családi, baráti, és egyéb vállalkozás készít mindenféle finomságot, és sokuk épp, hogy megél abból, hogy szerencsére akadnak, akik megfizetik, ha nem a tucatáru kerül az asztalukra.

A rezsicsökkentés szép volt, jó volt, hasznos és jogos is volt, kellett. Örültünk neki. De több bőrt már nem lehet lehúzni róla.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
54 lujo
2015. február 20. 07:09
Ez is a rezscsökkentős propaganda része? Emberek ébresztő ,teljesen hülyének néznek! Ha ez a hír igaz lenne akkor még nagyobb bűnnek és ostobaságnak számítana az MVM-MET négy éven keresztül folytatott gázüzlete.Mert ki az a hülye aki megkoczkáztatja ,hogya szerződésében vállalt szükséges,kötelezően átvevendő és fizetendő mennyiség helyett egy másik forrásból vásárol.Ez a másik forrás nem tud annyival ólcsobb lenni,hogy a vevő a kétszer kifizetett szükséges mennyiséggel jól járjon nem számítva az ügyletet lebonyolító közvetitő céget esetünkben a MET-t! http://mno.hu/videok/119281
polnemkor
2015. február 19. 16:38
A fidesz libsi szárnya szépen kezdi megmutatnivalódi arcát: mandiner, valasz, tutiblog stb. Elválik a sz.r a májtól.
Mich
2015. február 19. 16:22
Simicska ministráns fiúja is megszólalt az ő mutáló hangján... a ballikos-jobbikos kóruson persze ez sem segít...
catalina9
2015. február 19. 15:40
A rezsicsökkentés szép volt, jó volt, hasznos és jogos is volt, kellett. Örültünk neki. De több bőrt már nem lehet lehúzni róla.” Csak még az elengedett ezermilliárdot...fejenként százezer forint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!