Egyszerűbb lenne, ha az LMP bevallaná

2015. január 05. 22:05

Egyszerűbb lenne, ha az LMP bevallaná: semmi kedve támogatni egy olyan jelöltet, akinek esélye lenne a Fidesz kétharmadát megszüntetni.

2015. január 05. 22:05
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Schiffer András, az LMP társelnöke egész télen azt követelte a demokratikus ellenzék pártjaitól, hogy olyan jelöltet indítsanak Veszprémben, aki civil, független, és meg tudja szólítani a Fideszből kiábrándult szavazókat. A civil, független és volt fideszes szavazók megszólítására alkalmas Kész Zoltánt viszont Schiffer és az LMP azzal a kifogással nem támogatta, hogy ellenzéki aktivista volt. Aztán hirtelen az lett Schiffer problémája vele, hogy nem utasítja el a piacgazdaságot.

Ezt követően megtalálta a »civil« jelöltet az LMP: azt a Gertsmár Ferencet, aki:

- 2010-ben szerepelt az LMP országos listáján.

- 2010 és 2014 között önkormányzati képviselő volt LMP-s színekben.

- 2014-ben az LMP veszprémi polgármesterjelöltjeként indult.

- 2014-ben ismét LMP-s színekben lett önkormányzati képviselő,

- 2014-ben az LMP országos listának hetedik helyén szerepelt.

- Volt az LMP »önkormányzati szóvivője« is, bármit jelentsen ez.

Az LMP pártembere lenne tehát Schiffer szerint a civil, volt fideszes szavazókat is megszólítani képes jelölt  szemben Kész Zoltánnal.

Egyszerűbb lenne, ha az LMP bevallaná: semmi kedve támogatni egy olyan jelöltet, akinek esélye lenne a Fidesz kétharmadát megszüntetni. Jó nekik így, biztosítva Orbán Viktor többségét még legalább három évig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. január 06. 12:59
Gyurcsány fogadott valakivel a választások előtt, hogy ha akarja, bármilyen lehetetlennek is tűnik, még Gabriellát is be tudja passzírozni a Parlamentbe a maszop legnagyobb örömére. Megnyerte a fogadást.
Lolka-Bolka
2015. január 06. 09:39
hogy van keped egyaltalan megnyilatkozni ...... jjjaaaaajjjjaaa elfelejtettem , hogy ti es te vagy a felsobbrendu ertelmisegi megmondo vilagpolgar leberalis. Most mar ertem .........csak ti es ti es ti . Hol a zse gabriella. Ki penzel teged elvtars ???? Huzz a p.....ba
files32
2015. január 06. 08:37
Rikárdók egymás közt.
hátakkor
2015. január 06. 08:22
Csak halkan jegyzem meg , nehogy megzavarja az elvtársakat, hogy a kormánypártoknak rég nincs meg a kétharmada. Lasztovicza ( Tapolca) nagyon beteg. Navra ( Veszprém) meg EB biztos lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!