Tökmag, pezsgő, tünti, korrupció, sajtószabadság

2015. január 04. 17:48

A Soros György csicskásaként hazugsággyárrá züllött 444 vagy a reggel, éjjel meg este hazudozó Index, a megemelt reklámadó miatti bosszúból hazudozó és gyűlölködő RTL Klub, az olvasói irigységre specializálódott bulvárlapok egyike sem kormánypárti!

2015. január 04. 17:48
Ábel Attila
Csepel.info

„Másodikán este kikészítettem a szilveszterről megmaradt tökmagot és pezsgőt, aztán az interneten bekapcsoltam az ATV-t, hogy megnézzem az antidemokratikus ellenzék legújabb kakafóniáját. Kíváncsi voltam, hogy a pártlogós táblákat markolászó gyurcsányisták, a vörös sálas éhséglázadók és a két pártbanda helyére ácsingózó szivárványos sálas tüntetők összecsapnak-e egymással a még meg sem szerzett hatalomért.

Bár lett volna bármi érdekes: a szónokok gyengék, még gyengébbek, harsány-buták vagy egyenesen unalmas kabaréba illőek voltak. Csak a maradék pezsgő és a tökmag volt finom. Ezért nem is a szánalmas és komolytalan tüntetésről, hanem inkább annak állítólagos kiváltó okairól írok.

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy a 2014-es választásokon háromszor bukott a balliberális oldal. Senki nem vonja kétségbe, hogy a balliberálisokra leadott szavazatok ugyanolyan szavazatok voltak, mint a jobboldalra leadottak. Ugyanúgy számolták őket, ugyanannyit értek, de sokkal kevesebb volt belőlük, mint a Fidesz-KDNP-re leadott szavazatokból. Ezért nyertek vitathatatlanul a kormánypártok. Azokkal az állítólagos trükkökkel, amelyekkel a balliberálisok vádjai szerint kétharmadot értek el a kormánypártok, ők 100%-os pontossággal ugyanilyen kétharmadot értek volna el. Ha rájuk szavaznak az emberek. De nem rájuk szavaztak. Ezek után lehet a Fidesz székházát szétverve tombolni, vicsorogva diktatúrát vagy forradalmat kiáltani: a 2014-es választások akkor is törvényesek, szabadok és demokratikusak voltak, ha belegebednek.

A másik vád a korrupció volt. 2010-től, amikor sikerült leváltani a nemcsak korrupt, de az országot is kiárusító, eladósító balliberális vezetést, csak Csepelen évi kétmilliárd forintot tudtunk megtakarítani a korrupciógyanús szerződések felmondásával és a pénzügyek rendbetételével. Itt kevesebb, mint nyolcvanezer ember él, és még egy ekkora településen is ennyit tudtak évente lenyúlni az elvtársak! A közpénzt 2010 októberétől visszaszereztük – a költségvetés kiadási oldala kétmilliárddal csökkent -, a bűncselekmények ügyében a feljelentéseket megtettünk, és a visszaélésekről is beszámoltunk a Vörös Csepel című kiadványban. A kerületünk négy év alatt többet fejlődött, mint előtte 16 éven keresztül – és mindezt csak azért tudtuk elérni, mert mi nem voltunk korruptak. Pont ezért történhetett meg, hogy a tavaszi balliberális győzelem után – ahol az emberek inkább pártokra szavaztak – ősszel az ország egyik legbaloldalibb településén, Csepelen a Fidesz-KDNP nyert. Ősszel ugyanis a helyi eredményeket értékelték a választók. Több ezer balliberális szavazó támogatta az egykor »vörös« Csepelen a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjét, polgármester-jelöltjét és a helyi jelöltjeinket.

Csakhogy a korrupció miatti feljelentéseink ma is ott őrlődnek a magyar igazságszolgáltatás mocsarában. Tud valaki a pitiáner Zuschlag meg a Wieszt ügyeken túl olyanokat is felsorolni, amelyek komoly, sok milliárdos korrupciós ügyek voltak komoly következményekkel? Nem nagyon. 1990 óta az összes mutyikirály röhejes körülmények között úszta meg a számonkérést. Márpedig ahol hús van, ott légy is van. És ahol a legyeket nem csapják agyon, ott az övék lesz a hús. A korrupciót akkor lehet megszüntetni, ha folyamatosan következményei vannak. Amikor az Orbán kormány hozzá akart nyúlni a csigánál is lassabb magyar »igazságszolgáltatáshoz«, a másodikán korrupciót kiáltozó tüntetők kiáltották ki diktatórikusnak a kormányt. Pedig szó nem volt politikai befolyásolásról, csak a működőképesség helyreállításáról! Hát nem ez a szánalmas?

És ha már média, akkor beszéljünk a sajtószabadságról. Tény, hogy az sincs. Na de a Soros György csicskásaként hazugsággyárrá züllött 444 vagy a reggel, éjjel meg este hazudozó Index, a megemelt reklámadó miatti bosszúból hazudozó és gyűlölködő RTL Klub, az olvasói irigységre specializálódott bulvárlapok egyike sem kormánypárti! Ez a média mind a másodikán tüntetők pártján áll, nekik készítik a híreket, hogy az ő gyűlöletüket szolgálják! Éppen a balliberális média tehát az, amelyik a legkevésbé sem felel meg egy normális ember nézeteinek arról, hogyan kellene hírekkel – és nem mocskolódó véleményekkel – szolgálni.

Az antidemokratikus ellenzék tehát nem hajlandó elfogadni a szabad és demokratikus választások létjogosultságát. Nem hajlandók elfogadni azt sem, hogy van olyan média is, amely nem őket és az Egyesült Államokat szolgálja. Elleneznek mindent, amit a korrupció ellen lehetne tenni. Azt állítják, hogy vereségük miatt most forradalomban kell eldönteni, hogy ők legyenek az ország vezetői. Mert nekik az új köztársaság az, amikor maguk diktálják a népnek, hogy a nép kit választ vezetőknek.

Láttunk már ilyet.

Ábel Attila”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. január 05. 00:52
Végre valaki kimondja: "antidemokratikus ellenzék"!
mustarharmas
2015. január 04. 21:21
Kerek.
=nessuno=
2015. január 04. 20:51
Ki ez az utolsó lakáj?? A fideszes elvtársak korrupció-gyanús dolgait védeni...Ehhez azért komoly gyomor kell vagy vastagon megfizetik (esetleg a jövőben).
HattoryHanzo
2015. január 04. 20:47
Ki ez a fasz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!