Példás gyorsaság

2014. december 22. 14:19

Szeretném kérdezni, hol tart a nyomozás a NAV-botrány ügyében, hiszen november 12-én lejárt a határidő? Hol tart a nyomozás a trafik-pályázatok ügyében? Mi újság Kovács Bélával?

2014. december 22. 14:19
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Ma a Legfőbb Ügyész példás gyorsasággal kérte André Goodfriend mentességének felfüggesztést. Szeretném kérdezni, hol tart a nyomozás a NAV-botrány ügyében, hiszen november 12-én lejárt a határidő? Hol tart a nyomozás a trafik-pályázatok ügyében? Mi újság Kovács Bélával?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2014. december 22. 21:34
Szeretném megérni az olajszőkítési, Grippen, Kulcsár stb. ügyek igazságos kivizsgálásának eredményhirdetését is!
Ángyán Páván
2014. december 22. 18:51
Az LMP 2011–2012-ben összesen 498,4 millió forintos állami támogatásból működött, beszámolóját mindkét ellenőrzött évben a törvényben előírt határidőn túl tette közzé. A párt emellett nem adta át könyvvezetésének elektronikus nyilvántartását, a 2011-es főkönyvi kivonatát, a mérleget alátámasztó leltárakat és az analitikus nyilvántartásokat. Az ÁSZ az LMP-nél meghiúsult ellenőrzés miatt azt kéri az ellenzéki párttól, hogy szerezze be a hiányzó dokumentumokat és teljesítse könyvelési kötelezettségét. A számvevőszék emellett azt is javasolja, hogy az LMP vizsgálja ki a felelősségre vonás lehetőségét és készítse el a párt számviteli szabályzatait, majd azokat hagyja jóvá az országos választmánnyal. Brebán Andrea közölte, az LMP a két évvel korábbi ellenőrzés után kért intézkedéseket sem hajtotta végre. http://mno.hu/belfold/a-fougyeszseg-folytatja-a-vizsgalatotaz-lmp-nel-1204444 Nekem ezek nem érnek félmilliárdot.
sagramor
2014. december 22. 18:48
kovács béla ügye az EP választások, majd az önkormányzati választások előtt bukott ki. van egy sanda gyanúm, hogy 2018-ig most nem várható új fejlemény.
Tintamin
2014. december 22. 17:39
Mivel Polt Peti együtt nézi a Vidi- és Felcsút-meccseket Viktorral, nem hinném, hogy bármi történne: - Peti, mi újság a vizsgálatokkal, amit ezek a szerencsétlen ellenzékiek kezdtek? - Leállítottuk, Viktor, ahogy kérted... küldjünk ki nyomozókat valamelyik LMP-s cégéhez? - Egyelőre hagyjuk őket futni, nem sok vizet zavarnak, de az adatgyűjtést kezdjétek el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!