Nyílt levél Lázár János Miniszter úrnak

2014. december 23. 16:48

Ha nem ismerném jobban, azt mondanám, hogy a nyitó kérdés célja a hisztéria határán álló, paranoid, idegengyűlölő hangnemre tett kísérlet lenne, amely valamilyen módon meggyőzte a Fidesz támogatóit.

2014. december 23. 16:48
Richard Field
Budapest Beacon

„Ne vegye sértésnek, de a nyilvános beszéd nem tartozik az ön erősségei közé, hacsak nem ellenzéki képviselők megvádolásáról van szó, miszerint külföldi hatalmak alkalmazzák őket. Nyilvánvalóan az ön tehetsége másban van, és nyilván ezért adta át önnek Orbán Viktor miniszterelnök a miniszterelnöki hivatal kulcsait, és tette önt kormányhivatalok megdöbbentő sorának felelős pozícióiba, beleértve az Információs Hivatalt is, ahogy az a tegnapi interjú megjelent.


Nem érte meglepetésként, hogy a Magyar Hírlap újságírója a magyar hírszerzési hivatalra vonatkozó a kérdéssel nyitja az interjút? Végülis, annak az oka, hogy az utóbbi időkben bekerült a hírekbe, nem a magyar hírszerzéshez köthető, hanem annak a ténynek, hogy amikor épp nem fácánokra vadászik Csehországban, vagy arisztokratákkal bratyizik, akkor a beszámolók szerint drága órákat és ingatlanokat vásárol a tokaji borvidéken, vagy luxuslakást vesz Buda dombjain – ugyanazon a környéken, ahol azzal vádolta az MSZP vezetőit, hogy onnan néznek le Magyarország népére.

Ha nem ismerném jobban, azt mondanám, hogy a nyitó kérdés célja a hisztéria határán álló, paranoid, idegengyűlölő hangnemre tett kísérlet lenne, amely valamilyen módon meggyőzte a Fidesz támogatóit, hogy Magyarország támadás alatt áll, pedig valójában az önök kormányát helyezték nyomás alá, hogy feleljenek meg a demokratikus intézményrendszerre vonatkozó nemzetközi vállalásainak, valamint a szabad és igazságos választások követelményeinek.”
 
 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. december 24. 12:59
Richard Field Az üzletember írásában sürgeti az iskolai szegregáció minél gyorsabb felszámolását, és azt, hogy ha az iskoláskorú gyermekek 15 százaléka roma, akkor a gimnáziumi és egyetemi helyek legalább 15 százalékát is velük töltsék be, függetlenül a felvételi vizsgákon elért eredményeiktől." Az új numerus clausus.
cutcopy
2014. december 24. 00:32
Mily megnyugtató, hát Field úr is még rajta tartja ujját hazánk ütőerén..)
mustarharmas
2014. december 23. 23:37
Gondolom, 30 év múlva megtudjuk mező ricsi szolgálati fedőnevét. Szerintem még a hülyének is feltűnik, hogy ez a pali évek óta pénzt és szabadidőt kímélve, nem jótékonyságból foglalkozik az országunkkal.
Tintamin
2014. december 23. 22:27
Van olyan fideszes, akinek szimpatikus ez az idióta tahó (Lázár)? Én még nem találtam olyat, aki ezt be merte volna vállalni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!