A fasiszta disznó meg fűteni szeretne

2014. december 03. 14:50

Nagy tapsot az ügyefogyott külpolitikánknak, valamint a hazaárulást kunbélázást tökélyre fejlesztő balliberális honfitársainknak!

2014. december 03. 14:50
Piréz Róbert
Tutiblog
„Nem sokáig élt a remény, hogy a Soros dollárokkal és az ezekhez szervesen hozzátartozó elvárásokkal nyakig kitömött Obama-adminisztráció közelgő bukása után normalizálni lehet az amerikai-magyar kapcsolatokat. Ez a hajó elment, és ezt egy meglehetősen kíméletlen, ráadásul váratlan gyomros keretében tudatta velünk az egyik legmeghatározóbb republikánus főmufti, az amerikai konzik külügyi atyaúristene, McCain arizonai szenátor.

Az arra figyeljetek, amit mondok, mert úgy is fogok cselekedni alapállás a tengerentúlon, innentől felesleges azzal szijjártózni, hogy McCain csak egy szimpla belpolitikai verekedést rendezett a Szenátusban, és tulajdonképpen innentől nekünk semmi dolgunk nincs. A nyitott kérdéseket lezártuk, kint fagyoskodunk a verandán, miközben megérkezett a küszöbön toporgó új hidegháború első szellőcskéje.

Nagy tapsot az ügyefogyott külpolitikánknak, valamint a hazaárulást kunbélázást tökélyre fejlesztő balliberális honfitársainknak!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2014. december 03. 19:38
Fasiszta disznó az, akiből minden olaszországi zsidó családban volt egy. „A fasiszta mozgalom maga is aránytalanul zsidó mozgalom volt – tehát a zsidók arányaiban nagyobb részét alkották a pártnak, annak egész történetén keresztül, mint az olasz lakosság. … 1938-ra a pártnak 10,215 felnőtt zsidó tagja volt.” (Amikor Olaszország teljes lakosságából körülbelül 47,000 volt zsidó.) „Mussolininek több zsidó munkatársa volt, így a kedvenc és legbefolyásosabb szeretője, Margherita Sarfatti. Róma főrabbija hivatalos áldásában részesítette Mussolinit, aki (olasz támaszponton) segítette a cionista haditengerészet kifejlesztését, mint a brit imperializmus elleni manővert.” Forrás: Stanley G. Payne: A History of Fascism, 1914-1945, The University of Wisconsin Press, 1995, 240.old.
Ellensúly
2014. december 03. 18:53
Ha valaki nem sérti az amcsik profitját, akkor fundamentalista (Szaúd-Arábia), maffiaállam (Ukrajna), apartheidista (Izrael), kisebbségüldöző soviniszta (Románia, Szlovákia) is lehet, nem számít, barátként fognak tekinteni rá.
potyka
2014. december 03. 18:28
Te degenerált barom! Ebből testvérháború lesz előbb utóbb, és te ennek tapsolsz?
indiáner
2014. december 03. 18:04
"gyakorlatilag nullára szűkült az ország mozgástere a szövegezés alatt álló TTIP megállapodás megfúrására" Ez a tipikus esete annak, hogy egy jobbos blog csak azért, hogy ne mondják rá, hogy a kormány talpnyalója eszement hülyeségeket ír. Ha a legteljesebb békében vagyunk az USA-val, akkor meg tudjuk fúrni ezt? Nevetséges. Egy reményünk van, hogy bedől a rendszer mielőtt még kiépülne. Ha nem, akkor lényegében mindegy, mert soha nem látott világdiktatúra lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!