Citibank, a piti bank

2014. december 17. 15:19

Az ilyen Citi-félék miatt olyan népszerű a Fidesz „elszámoltatjuk a bankokat” kampánya.

2014. december 17. 15:19
Ceglédi Zoltán
hvg.hu

Kedves Pitibank! Bár olyan illúzióm nem volt, hogy a számla megszüntetéséhez is két kiskosztümös hölgy keres fel, de ez a pofátlanság csúcsa. És nem, ezzel a szemétkedéssel nem azt érik el, hogy a kaffkai labirintus visszariaszt, és maradok ügyfél, hogy aztán jövőre eladhassatok egy másik banknak, mint valami darabárut. Mindenképpen lelépek tőletek. És nem fogok újra telefonálni, nem regisztrálok netbankot, nem megyek vissza a fiókba, ellenben ha lesz pofátok nem megszüntetni a kártyámat, akkor életem első tüntetésszervezői akciója keretében személyesen láncolom magam oda a székházatokhoz. Mert ez mindennek az alja. És igen, az ilyen húzásaitok miatt olyan népszerű és sikeres a Fidesz bankellenes kampánya. Amikor leesik az embereknek, hogy hazudtok, vagy tőrbe csaljátok őket. Vajon nem azért nyomtátok meg nyáron a kampányt, hogy aztán több ügyféllel, jobb áron tudjátok eladni a céget? Vajon nem ugyanezért hirdettek úgy hatéves futamidejű személyi hiteleket, hogy már egy éve múlva se lesztek itt?

Igen, ettől jogos düh keletkezik bennünk, és ezt nagyon ügyesen tudja kihasználni a Fidesz. Mert most még én is azt érzem, hogy tényleg takarodjatok a francba ebből az országból.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robinzon Kurzor
2014. december 17. 21:26
Zolika, az egyéni fogyasztói problémáidból még akkor sem lesz közügy, ha egyébként van és/vagy lenne.
balbako_
2014. december 17. 20:17
Milyen mérges a mocsok libsi, ha találkozik a valósággal.
Sumi
2014. december 17. 19:55
Csodálkoztam volna, ha az ilyen egyéni szoc problémás nyavalygásba nem fért volna be egy kis fideszezés.
puszika
2014. december 17. 17:40
Kedves Czeglédi! Aki hülye a pénzügyekhez,az maga ne bankoljon!!! Jó tudom,nálatok mindenért a Fidesz a felelős. Saját baromságidat old meg magad. De mintha világosodnál!!Legalább is akkor ha saját pénzed bánja!! Lám lám,azonnal normalizálódik a gondolkodás!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!