Összefoglalnám az orbáni külpolitika lényegét

2014. november 05. 12:06

A NAV elnökét és néhány vezetőjét kitiltották az USA-ból, erre a kormányszóvivő a Nemzetbiztonsági bizottság elé akarja citálni az amerikai ideiglenes ügyvivőt.

2014. november 05. 12:06
Vadai Ágnes
Facebook

„Akkor összefoglalnám az orbáni külpolitika lényegét. A NAV elnökét és néhány vezetőjét kitiltották az USA-ból, erre a kormányszóvivő a Nemzetbiztonsági bizottság elé akarja citálni az amerikai ideiglenes ügyvivőt. Lázár Jánossal nem hajlandó találkozni a norvég Európa-ügyi miniszter és a norvégok nem sok hitelt adnak a KEHI-jelentésnek. Szíjjártó Péter, fő külügyér mindeközben megkoszorúzta az Orbán-kormány által szabadon engedett azeri baltás gyilkos hazájában egy volt KGB-s szobrát. Orbán meg szabadságharcot vív Brüsszellel.

Komolyan azt várom, hogy valamelyik illetékes fideszes futóbolond ma bejelenti, hogy Orbán stratégia megállapodást köt Észak-Koreával.

Itthon meg csak jön a samponadó, a magasabb cafeteria-adó, a horror élelmiszer-biztonsági felügyeleti díj. Megszűnő gimnáziumok és alapítványi iskolák, megvonható családi pótlék. Nyomor, szegénység. 

De azért van jó hír is: Kiemelt beruházás lett az MTK stadionépítése!

Hogy tényleg nem mennek már a fenébe!!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. november 06. 08:21
Vad inkább böszme führered lényegéről mesélj!
catalina9
2014. november 06. 08:15
"Jóbarát" tartótiszt ügynöke...
Eltünt
2014. november 05. 23:46
Súlyos dolog derült ki az IMF-ről - rosszak voltak a tanácsok. Saját korábbi kutatási eredményeit is figyelmen kívül hagyva rossz tanácsokat adott a legfejlettebb országoknak az IMF a pénzügyi válság után, aminek súlyos káros következményei lettek - állítja a Valutaalap auditora. A Nemzetközi Valutaalap a 2008-2009-es pénzügyi összeomlást követően túl korán gyakorolt nyomást a világ legfejlettebb országaira annak érdekében, hogy fogják vissza költségvetési kiadásaikat - állapította meg jelentésében az Independent Evaluation Office (IEO), a szervezet saját, belső ellenőrző részlege. A válság után az IMF-et aggasztotta a világ legerősebb gazdaságainak megugró költségvetési hiánya és elszálló államadóssága, ezért a tettek mezejére lépett. http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/sulyos_dolog_derult_ki_az_imf-rol_rosszak_voltak_a_tanacsok.589115.html
kariton
2014. november 05. 22:19
Ági, te koca! Nézd meg maradt-e még valami a vályúban, aztán csülközz oda az akol sarkába a többi DK-shoz. Ha hagytak egy kis szalmát kapard magad alá, döntsd a hátad a "nekem még ágaskodnak az ambicióim" kanhoz, oszt halk röfögés reggelig...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!