Történelmi siker: kétharmaddal nyert a Jobbik Ózdon

2014. november 09. 21:45

Egy dicső múlttal rendelkező magyar munkásváros felemelte fejét, s azt mondta a Fidesz–KDNP-nek, hogy elég volt! Elég volt a cigányok felhasználásából a magyarok ellen, elég volt a korrupt, kiskirályságokat építő politikájukból, elég volt a politikai kommunikációval leplezett semmittevésükből és mindennapi arrogáns stílusukból.

2014. november 09. 21:45
Jobbik
MTI-OS

„A mai naptól Magyarország, már nem olyan, mint tegnap volt. A Jobbik polgármesterjelöltje, Janiczak Dávid a voksok kétharmadával kapott több szavazatot, mint a megismételt választásokat kikényszerítő fideszes Fürjes Pál, így történelmi győzelmet aratott. Egy dicső múlttal rendelkező magyar munkásváros felemelte fejét, s azt mondta a Fidesz–KDNP-nek, hogy elég volt! Elég volt a cigányok felhasználásából a magyarok ellen, elég volt a korrupt, kiskirályságokat építő politikájukból, elég volt a politikai kommunikációval leplezett semmittevésükből és mindennapi arrogáns stílusukból.

Hiába torpedózták meg az előző jobbikos győzelmet, hiába szállíttatták ezerszámra a cigány szavazókat, hiába osztogattak krumplit, almát, pénzt, hiába próbálta lejáratni a fideszes médiahenger a jobbikos Janiczak Dávidot, hiába zsarolták meg Ózdot, hogy jobbikos győzelem esetén nem jönnek a városba befektetők, s hiába járatták csúcsra a Kubatov-listázást. Ózd lakosságának többsége a mai nappal lerázta magáról 25 év porát, a magyar emberek büszkén kiálltak egymás és Janiczak Dávid mellett.  

Ózd ma példát mutatott arra, hogy a legnagyobb ellenszélben és önkénnyel szemben is sikerrel lehet felvenni a harcot, s a Jobbik zászlaja alá gyülekezve, egymással összefogva a kétharmados túlhatalmú Fidesz–KDNP-t is le lehet győzni. Ez a példa utat mutat minden magyar városnak és falunak, hogy bátran küzdve legkésőbb 2018-ban leváltható a Fidesz uralma a Jobbikkal szövetségben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2014. november 10. 13:02
A megoldás:JOBBIK
Zokni
2014. november 10. 08:41
"Történelmi siker..." - írják. Hát, sajnos az ellenkezője. Már rég félő volt, hogy amikor már olyan lesz a helyzet, akkor az emberek az útszéli kutyaszart is megszavazzák kétségbeesésükben. És ez most bekövetkezett.
balbako_
2014. november 10. 07:49
Még 5 év és visszajöhet a Fidesz. Ennyi.
péterx
2014. november 10. 05:54
Tiszavasvár , Gyöngyöspata : ott is nagy garral lépett fel a Jobbik , aztán stagnálás , illetve bukás lett a vége . Várjuk ki a végét ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!