Horváth Csaba „lebékemenetesezte” a civileket

2014. november 27. 10:23

Ameddig ti így viszonyultok a civil kontrollhoz és a képviselethez, ameddig nem hallgatjátok meg az emberek véleményét, addig nem az Összefogás hiánya, hanem a ti létezésetek a kormányváltás legfőbb akadálya.

2014. november 27. 10:23
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

Mi köszönjük Csabika. Ez a komoly Fővárosi Közgyülés nem éppen az, aminek választási szabályai miatt az MSZP is az Alkotmánybírósághoz fordult, és amiről Horváth Csaba azt mondta, szőnyegbombázás Budapest ellen? Aztán persze a választások után listáról jól beült melegedni. Érdemi beleszólása a folyamatokba ugyanis nincs.

De az állampolgároknak beszólni, azt tud. Horváth konkrétan kikérte magának, hogy a civilek beszóljanak a politikába, megkérdőjelezte a Critical Mass, a Kerékpárosklub és a Levegő Munkacsoport szándékainak tisztaságát, majd lebékemenetezte őket. Tegyük hozzá, ez a három szervezet külön-külön többet tett Budapestért, mint Horváth, akinek egy értelmes javaslatát nem tudom felidézni, hacsak a Városliget búra alá zárása nem az.

És akkor magunk előtt látjuk az ATV-ben üldögélő szomorú MSZP-s politikusokat, hogy jahj a tüntetők az elmúlt 25 évet küldik el a picsába. Még mindig nem értitek? Ameddig ti így viszonyultok a civil kontrollhoz és a képviselethez, ameddig nem hallgatjátok meg az emberek véleményét, ameddig fizetett politikai aktivistázzátok azokat, akik szabadidejükben próbálják kijavítani, amit ti elcsesztetek, addig nem az Összefogás hiánya, hanem a ti létezésetek a kormányváltás legfőbb akadálya.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2014. november 27. 13:32
Azért mert Horváth Csabikának nincs igaza, nem jelenti azt, hogy Jámbor elvtársnak igaza van. Sajnos, a civil mozgalmak minősítése inkább fizetett ügynökökre hajaz, mint független, valóban civil kezdeményezésre.
Sulammit
2014. november 27. 12:52
"addig nem az Összefogás hiánya, hanem a ti létezésetek a kormányváltás legfőbb akadálya.” És mivel ti léteztek, - folytathatnád,- kormányváltás sem lesz. Különben is mi volt ez az összefogás? Egymással rivalizáló, egymásalágyűrő, egymással sem egyetértő bohóckodás.
lavor
2014. november 27. 11:57
Nem bírom ezt a Jámbort, egy igazi álcivil csúszómászó.
vigyor
2014. november 27. 11:41
Hehehe, már vártam, amióta Kuncze feltűnően megsértődött, az elmúlt 25 évezésért, várható volt, hogy előbb-utóbb kiderítik a nagyon okosok, hogy az egész tüntetés hullámot a kormány szervezte:-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!