OXOX a fejlődés útján

2014. november 17. 11:00

A közel hat héten át tartó szünet után újraindítjuk az OXOX hírblogot.

2014. november 17. 11:00
Horváth Balázs
OXOX

„Hogy mi? Már megint? OXOX? Dehát nem úgy volt, hogy annak kész, vége? És akkor most megint itt van ez a fiatalos Fidesz-újság (Copyright – Index.hu)? De miért nem hagyják már abba? Most akkor jön a még-több-Orbán VIktor? Gyerekek, mi ez, de most komolyan? … Akkor, hát tisztázzunk pár dolgot.

A közel hat héten át tartó szünet után újraindítjuk az OXOX hírblogot, Sarnyai Gábor és Csákvári Péter barátommal.

Na de miért állt le?

Október 3-án egy olyan írást tettünk ki, amely merő spekuláció volt. Mindez vitát eredményezett az OXOX tulajdonosával, amelynek az lett a vége, hogy be kellett fejeznünk a munkát.

És akkor most kibékültetek a tulajjal, vagy mi van?

Mivel az első pillanattól kezdve saját magunk találtuk ki, terveztük és raktuk össze az OXOX oldalt, úgy gondoltuk, hogy nem hagyjuk veszni az eddigi munkát. A volt szerkesztőségből Gáborral és Péterrel azon tanakodtunk heteken át, hogyan tudnánk a felületet megtartani és mi magunk üzemeltetni tovább. Szóval a kérdésre a válasz, hogy nem. Nem jutottunk vele dűlőre a folytatásról.

Akkor mi az, hogy újraindul az OXOX?

A srácokkal sok-sok kocsmai könyöklést, gondolkodást követően arra jutottunk, hogy összedobjuk a pénzt és megvásároljuk az OXOX-ot, mert mi ilyen rohadt gazdag szülők gyermekei vagyunk.

És?

És így is lett. Terveink szerint az OXOX, amelyet egyelőre szabadidőnkben készítünk, a következő hónapok során eléri a látogatottságnak azt a mértékét, amikortól érdemes lesz az oldalon hirdetni vagy érdemes lesz ebbe befektetni, és abból meggazdagodhatunk, akár csak a szüleink.

Konkrétabban?

Konkrétabban arra gondolok, hogy olyan lelkes, hírportálba befektetni vágyó üzletemberek megkeresésére vágyunk várunk, akik nem sajnálják ránk a pénzt.

Horváth Balázs – bossz/főszerk/góré/főni/”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
almasfiu
2014. november 19. 13:48
Nem volt rossz amit csináltak, kár lett volna értük!
atila68
2014. november 17. 18:16
Kik ezek, mik ezek? (remélem a klasszikus figurát mindenki vágja) Olyan mint az Egyenlítő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!