Norvégia most viccel velünk?

2014. november 10. 19:17

A norvég kormány egy olyan határt lépett át a nagykövet asszony kijelentésével, ami Magyarországra, mindannyiunkra nézve mélyen sértő és megalázó.

2014. november 10. 19:17
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Fricz Tamás blogja

„Norvégia magyarországi nagykövete, Tove Skarstein asszony az ATV-ben kijelentette, hogy ha nem az Ökotárs Alapítvány oszthatja el a továbbiakban a civil szervezeteknek szánt pénzeket, akkor nem fizetnek ki Magyarországnak korábbi szerződés szerint járó, a civil támogatásoktól teljesen független további 140 millió eurós támogatást sem.

Gratulálok, Norvégia!

Ugye ez valami rossz vicc?

Mert ha nem, akkor a következő a helyzet: a velejéig demokratikus és szabadságpárti Norvégia kormánya az Ökotárs Alapítványt a törvények fölé helyezi. Az Ökotárs lehet korrupt, működhet jogellenesen, elkövethet akár még bűncselekményt is, Norvégiának az Ökotárs kell.

Nagy szerelem ez Norvégia és az Ökotárs között, lássuk be. És hát – mint tudjuk – a szerelem vak. Az egyik szerelmes fél – jelesül a norvég kormány – »érthetően« csak a szépet és a jót látja az Ökotársban, s mint igazi szerelmes, az esetleges hibákat nem veszi észre, illetve nem is akarja észrevenni.

De félretéve a tréfát: a norvég kormány egy olyan határt lépett át a nagykövet asszony kijelentésével, ami Magyarországra, mindannyiunkra nézve mélyen sértő és megalázó. Hogyan lehetséges az, hogy egyetlen balliberális civil szervezet pénzosztó pozíciójában maradásához köti a norvég kormány a civil támogatásoktól teljesen független egyéb támogatási összegek folyósítását is? Miféle eljárás ez?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bumburi
2014. november 11. 18:49
Legjobb lenne a Norvég nagykövetasszonytól megvonni a beutazási engedélyt :)
BőröndÖdön
2014. november 11. 18:42
Oké,tomika,vissza a töltődre,a fidesz végbelébe!
Viz Elek
2014. november 11. 16:56
Tiszta sor! Amennyiben lézer Janinál landolnak a pénzek, és ő levonva a neki járó 20%-ot tovább oszthatja a pénzeket /pl.a Cöf nek,/ minden rendben van! Ha nem, az a demokrácia megcsúfolása! Nehogy má, olyan is kapjon pénzt aki annyit ér amennyije van!
pszichodoki
2014. november 11. 13:31
"SZERETJÜK" /fricc/ TAMÁST!!! MI ÚJSÁG A CÖF PÉNZEKKEL TOMIKA!!!! Az ő nevéhez fűződik: " EZ EGY KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI ORSZÁG!!!" UGYE EMLÉKSZÜNK KEDVES POLGÁR , JA ELNÉZÉST ELVTÁRSAK !!!(sic!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!