A Fidesz nem akar elszámolni az ügynökmúlttal

2014. november 14. 13:55

Amikor bárkit lekomcsiznak legközelebb a Fidesz vezetői, jusson eszünkbe, hogy a legbüdösebb görényeket ők maguk cirógatják odahaza.

2014. november 14. 13:55
Ceglédi Zoltán
Facebook

„Schiffer András hetedszer próbálja meg (sikertelenül) rávenni a Fideszt, hogy tegyék nyilvánossá az ügynökaktákat. A Fidesz erre továbbra sem hajlandó. Ne kerteljünk: a magát antikommunistának nevező párt immár második kétharmados felhatalmazása birtokában, úgy, hogy egyébként naponta hajlandóak alkotmányt módosítani szir-szar személyes szemétségeik érdekében, nem akar elszámolni az ügynökmúlttal. Orbán Viktor, Kövér László és Lázár János csapata mentegeti, bújtatja, adott esetben meg kormánytaggá is teszi azokat a spicliket és helytartóikat, akik az elmúlt diktatúra elnyomó gépezetét működtették. Orbán, Kövér és Lázár nem akarják, hogy megtudjuk, ki jelentette fel a szomszédját, barátait, rokonait, nem akarják, hogy világos legyen, ki íratták és olvasták a spiclik jelentéseit, nem akarják, hogy kiderüljön, kik voltak az 1990 előtti diktatúra leggennyesebb szereplői. Egyetlen dologra tudok gondolni: számukra fontos neveket rejtenek ezek az akták. Csak az lehet a magyarázat, hogy mára kereszténykonzervatívnak maszkírozott spiclik múltjára derülne fény; azért dugdossák ezeket az aktákat, mert az ő embereik is ott vannak a névsorban. Fideszbe belépett, ott karriert csinált ex-komcsik. Amikor bárkit lekomcsiznak legközelebb a Fidesz vezetői, jusson eszünkbe, hogy a legbüdösebb görényeket ők maguk cirógatják odahaza.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2014. november 15. 00:43
A "legbüdösebb görények" kiszedték az aktáikat Horn alatt, Kuncze segedelmével...
cutcopy
2014. november 14. 18:33
"Orbán, Kövér és Lázár nem akarják, hogy megtudjuk, ki jelentette fel a szomszédját, barátait, rokonait" Csak azt nem akarják, hogy az olyan kis csámcsogó nyomorékok mint te megtudják, aki szenvedő alanya volt ennek az időszaknak az megtudhatja ki jelentett róla..
kukagyerek
2014. november 14. 15:42
"A Fidesz nem akar elszámolni az ügynökmúlttal" ............... Most már túl van a választásokon, a juhok megint beszopták a hazugságait. Majd négy év múlva megint beígéri a megvezethető híveinek az elszámoltatást és minden marad a régiben. A finesz 11 százalékos kétharmada, meg a birkák bánatos bégetése is.
balbako_
2014. november 14. 15:20
Ezért is kitiltanak valakit az USA-ból!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!