Balsors

2014. október 10. 08:35

Talán nem túl nagy bátorság ideírni, hogy Bokros jelölése nem más, csupán blöff. A baloldali szavazók becsapása, a baloldal átverése.

2014. október 10. 08:35
Sinkovics Ferenc
Magyar Hírlap

„Mindjárt itt az önkormányzati választás napja, szavazni kellene, no de kire? Hiszen már az egyszerű önkormányzati jelöltjeikkel is baj van, több budapesti kerületben is úgy fogdosták össze őket, mint a Bach-korszakban a katonákat. De nem is rajtuk van a hangsúly, hanem azon a politikuson, aki a baloldal főpolgármester-jelöltje lehetne. Neki kellene legyűrnie Tarlóst, ami egyébként nemcsak a főváros megszerzését jelentené, de szimbolikus üzenete is lenne, állítólag egy ilyen győzelem hatására megrogyna Orbán Viktor is.

Mint tudjuk, a baloldali ellenzék egy része Bokros Lajost küldi az arénába. Bokrosnak azonban – jelenlegi önmeghatározása szerint – semmi köze a baloldalhoz. És ezt így gondolja az MSZP országos vezetése is, budapesti szervezete viszont úgy véli, hogy ki, ha nem Bokros. Aki egyébként jobboldalinak, sőt, egyenesen konzervatívnak tartja magát. Szó ami szó, sok minden elmondható róla, csak az nem, hogy kellő empátiával viszonyulna a bérből és fizetésből élők sorsa iránt. Most nincs csomagja, nincs programja, de még halvány sejtése sem egy település irányításáról. Mitől is lenne? Talán nem túl nagy bátorság ideírni, hogy Bokros jelölése nem más, csupán blöff. A baloldali szavazók becsapása, a baloldal átverése.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2014. október 10. 23:50
... a baloldal Angyan Jozsefe? Ha mar hozott eleg szavazatot, lapat neki, meg az elveinek, meg a szavazotaboranak? Nem lesznek tul sokan?
csurcsányi
2014. október 10. 21:43
1994-ben a baloldal úgy szerzett 2/3 többséget,hogy a szétforgácsolt jobboldali pártok a szavazatok 51,5% szerezték összesen,a Fidesz csak meghirdette az "egy a zászló" politikát nagyon helyesen tette ezt akkor.A balliberális oldal ezt soha nem tudja megcsinálni nálunk az országban,mert ők csak mindig hatalmat akarnak szerezni,hogy ők tudják osztani a pénzt/Copy: Lampert Mónika,mindegy,hogy kik a győztek a 2006-s önkormányzati választáson a pénzt akkor mi osztjuk./
Mich
2014. október 10. 14:29
"Bokros jelölése nem más, csupán blöff" Így igaz, de mit tehetnének...?! Már maguk is elismerik, hogy pánikban vannak... ...mint a Népszava-Németh Péter írja itt mellettünk: "A baloldal..., ha nem képes stratégiát, harcmodort váltani, ha nem tud elkezdeni építkezni, a teljes megsemmisülés felé sodródik." De mit is kéne megváltoztatni...?! A lopást, a hazudozást, a mocskolódást, a hazaárulást... De el tudja valaki képzelni, hogy az MSZP és a DK vezetősége együtt kiáll és azt mondja: "mostantól fogva nem lopunk, nem hazudunk, nem áruljuk a hazát"...?! Inkább bevezetik a kisgyerekek kihasználását a hazugságaik terjesztésére...!
Viz Elek
2014. október 10. 14:27
Márpedig ez,szerintem a jobb felül ül nekem fütyül,bal felül ül nekem fütyül effektus,és ha mi népnemzeti bunkók nem vennénk észre,akkor bebizonyítják,hogy akár a faluvégi Bolond Istókot is el lehet indítani egy választáson,a következmények tekintetében annak sincs semmi jelehetősége!Egy gúnyos vicc!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!