Kunhalmi és a metaüzenet

2014. október 08. 20:11

A Magyar Szocialista Párt újfent bebizonyította, hogy velük kapcsolatban teljesen felesleges abszolút mélypontról cikkezni, értekezni, mert mindig képesek alulmúlni előző heti önmagukat.

2014. október 08. 20:11
Piréz Róbert
Tutiblog

„A Magyar Szocialista Párt újfent bebizonyította, hogy velük kapcsolatban teljesen felesleges abszolút mélypontról cikkezni, értekezni, mert mindig képesek alulmúlni előző heti önmagukat. A negatívra hangszerelt, de teljes önlejáratásba fordult »Semjénzsoltinak lovas szobra lesz Budapesten, ha nem mentek el vasárnap valakire szavazni« kampány bizony nem az abszolút mélypont.


Lesz ennél még lejjebb!

Amúgy megdöbbentő, hogy Kunhalmi Ágiék milyen nagyra tartanak egyes kormánypárti politikusokat. Pedig a józan megfontolás és a politikai logika szerint eléggé kontraproduktív úgy kampányolni pl. Tarlós ellen, meggyőzni a választóikat arról, miért is lenne jobb főpolgármesterjenő a Falus a Bokros, ha eközben közterületi átnevezéseket kiérdemlőnek tartják Budapest élén eltöltött 4 éve alatt elvégzett városépítő-fejlesztő teljesítményét. (...)

De metaüzenet nélkül képtelenség ez az egész szocialista kampány. Gyakorlatilag fizetett hirdetésekben tudatják a világgal, hogy azért nem szabad a Fideszre szavazni, mert a következő ciklusban »meghaladják önmagukat«, megosztó politikusokból egyesítő államférfiakká vállnak, olyan fejlődési pályára állítják szűkebb és tágabb pátriárkájukat, amiért a hálás utókor köztereket, stadionokat nevez el róluk, lovas és nemlovas szobrokat állítanak nekik, és mindez mekkora kibaszás már az ellenzékkel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2014. október 09. 09:36
Nem lenne jobb,ha Kunhalmi Ágica leülne az az MSZP szákház elé, amíg még megvan és torkaszakadtából tizennyolc percen át ordítana, ahogy a szabadságtéri emlékmű előtt az a spinkó tette? Ez a Kunhalmi videó is alighanem valamelyik "fluxusművész" alkotása.
august
2014. október 09. 06:07
„A Magyar Szocialista Párt újfent bebizonyította, hogy velük kapcsolatban teljesen felesleges abszolút mélypontról cikkezni, értekezni, mert mindig képesek alulmúlni előző heti önmagukat. -------- Most lehet látni a kedves balliberális alakulatot a meztelen valójában, amikor kihátrált mögülük az eddigi 100% médiatámogatás. Mivel a kedves médiaszereplők önjáróvá lettek, ők is atomizálódtak, vicces figyelni ahogy közdenek - mindenki mindenki ellen (vagy inkább mindenki a Fidesz ellen... Az a vicc hogy még egy pár hónapja indult médiamunkás csapat is profibban kampányol a kormány ellen mint a főállású politikusok.
Kanóc
2014. október 08. 21:40
fasza írás :)
S0ma
2014. október 08. 21:24
Ágika jött, tündökölt, majd nem bírta intelligenciával a terhelést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!