Dafketünti, avagy nem fizetünk adót György királynak!

2014. október 31. 17:13

Valahogy mégse annyira menő dolog egy lefutott cucc ellen rázni az öklünket, ez olyan, mint amikor a Magyarnemzet vagy a Demokrata az SZDSZ ellen ír vezércikket 2014-ben.

2014. október 31. 17:13
Bernard Gui
Tutiblog

„»ORBÁN MA MEGHÁTRÁLT! De folytatjuk a harcot a netadó teljes eltörléséig - tüntetés ma 18 órakor a József nádor téren« – jött szembe velünk az esemény, úgy látszik, nem vették be az internetadó elleni tüntetések szervezői az esemény utáni tablettát. Hiába hátrált ki az Orbán az adatforgalom alapján zabrálni szándékozott netadó mögül, és ezt most talán meg is lehetne ünnepelni, nem. Akkor sem! Ők nem sörözéssel, hanem újabb fagyoskodással válaszolnak a sikerre. Sebaj, gyakorolni kell a tüntetés-szervezést.

Inkább eljátsszák a japán katonát a Kincs, ami nincsből, aki azt hiszi, még tart a világháború.

Kábé az érződik az esemény meghívójából, mintha egyenesen sajnálnák, hogy az Óvé visszakozott, mert így nehezebb lesz az internetsracra alapozva kiépíteni a szélessávú széleskörű »társadalmi támogatást« a Zorbán elleni ellenzéknek. Persze még ott a gumicsont, hogy lesz ebből még nemzeti konzultáció, hát, ugye a tüntetők most akkor itt és most lekonzultálják a véleményüket. Valahogy mégse annyira menő dolog egy lefutott cucc ellen rázni az öklünket, ez olyan, mint amikor a Magyarnemzet vagy a Demokrata az SZDSZ ellen ír vezércikket 2014-ben. Oké, az internetadó még csak péntek reggel óta nem létezik gyakorlatilag, így nem volt idő lehiggadni és lemondani a tüntetések és az egészensokanvoltunk okozta eufóriáról.

Istenverése ez az Orbánviktor, már tüntetni sem lehet ellene! Diktatúra!!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2014. november 01. 13:36
Erre mondhatnánk azt : liberósék megint árnyékra vetődtek. Érdemes végiggondolni azokat a szlogeneket, amiket az évek során bedobtak. Amikor ők voltak hatalmon ezerrel szólt a "sikerre vagyunk ítélve". Nekem az ítélet már akkor is rossz emlékeket hozott felszínre. Azután jött a tolarencia.Ezzel elhadonásztak egy darabig, de ez is kifujt. Utána következett a nácizás , fasisztázás,diktatúró szajkózása. Most ez is erősen kifulladni látszik. Én tudom,hogy mindíg van másik, mindíg elő lehet húzni a kabátujjból valami baromságot, de ha nem áll meg a lábán megy a szemétbe. Ahogy, a sok hiteltelen erőszakos csápoló. Csak szólnék, a zöldhulladékot november tizenötig viszik el, utána ott fog rohadni az út szélén. Ahogy ti is.
Hober Marlow
2014. november 01. 06:47
Jó reggelt! A tegnapiról annyit, hogy ezek már nem igazán az egyetemisták és a "jóarcok", hanem a kirendelt DK-fan balfaszok és primitív maszopós segédcsapatai voltak. (Annak örülök, hogy a megelőző kettőn a normálisabbja IS jelen volt, bár mondjuk azon is volt mindenféle szedett-vedett elvakult balfasz és egy jó adag libsi provokátor.) Mindenesetre ezt az internetadó-idiótaságot nagyon gyorsan el kell felejteni. Ez egy olyan terület, amit NEM szabad különadóval sújtani, pláne nem adatforgalmazás alapján. Egyszerűen az eddigi adókat kell normális mederbe terelve beszedni. (leginkább csökkenteni, bár ennek még talán nem jött el az ideje). Végül: "Si vis pacem, para bellum", illetve így a reformáció napját követően: "Trust in God and keep your powder dry!"
alex44
2014. november 01. 00:23
Azt azért lehetett látni a tudósításokban, hogy ezen a tüntetésen már szerintem több volt az idősebb a keddi megmozdulásokhoz képest ,fiatalokat csak nagyon elenyésző számban lehetett megfigyelni,szerintem ez már inkább hasonlított egy szokványos DK tüntetéshez.Még annyit, annak a Füzessy nevű szónoknak meg igen bicskanyitogató volt a stílusa, a Gulyásról nem is beszélve.
Ellensúly
2014. október 31. 23:57
A hasonlat sántít, mert bár az SZDSZ valóban nem létezik, a hiszteroliberális holdudvar ma is meghatározó pozíciókat birtokol a médiában és a kultúrában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!