Egységsugarú választóknak síkidom a pártja

2014. szeptember 15. 16:58

Kőrös Péter, a helyi szocialista kampányfőnök lazán hülyézi a választókat.

2014. szeptember 15. 16:58
Piréz Róbert
Tutiblog

„A 18. kerületben viszont nincsenek ilyen problémák. Ott bármit lehet mondani a vásárlókról/választókról. Kőrös Péter, a helyi szocialista kampányfőnök lazán hülyézi a választókat. A Hírtévé birtokába került felvételen »nem tekinti gondolkodó lénynek« őket, hanem »egységsugarú síkidomnak«. Nos, amellett, hogy az egységsugarú síkidomozás rendkívül primitív humorizálás, úgy néz ki igaza van. A választóik, ha gondolkodó lények volnának, éppen a Havanna lakótelepen rugdosnák végig ezt a faszparasztot, együtt a polgármester-jelöltünkkel, aki meg nemrégiben a kerület utolsó színvonalas szórakozásának nevezett egy McDonaldsot (!!!).

Amikor Falus Ferenc a - madártávlatból is felismerhetően - felújított, megszépített óbudai gázgyári tornyok előtt tart sajtótájékoztatót arról, hogy az ígéretek ellenére nem újították fel őket, amikor az belváros polgármester-jelöltje lehet az a Juhász Péter, aki még 40 éves korára sem döntötte el, hogy mi lesz, ha nagy lesz, akkor tényleg… A baloldali egységfront választói sajnos nem gondolkodó lények.

Mióta a Kaiju rombolja a demokráciát, az egyik leggyakrabban kontrollcé-kontrollvézett idézet a »Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel«. Ez persze örömteli, mert legalább ennyit olvastak Széchenyitől. De folytassuk a gondolatot. Mert ha ez valami társadalmi törvényszerűség, legalábbis valami olyasminek akarják láttatni ebben az illiberális relációban, akkor minden pártnak olyan választói vannak, aminőt megérdemelnek. Vagy minden választónak olyan pártja van, aminőt megérdemelnek.

Egy egységsugarú pártnak pártnak síkidom választói vannak. Síkidom választóknak egységsugarú pártja.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2014. szeptember 15. 19:03
Azért (bár eddig is nyilvánvaló volt) mindig meglep, hogy a politikusok mennyire lenézik azokat a szavazókat akikből aztán fényesen meg akarnak élni. Különösen azért érdekes ez mert aztán a legtöbbjükről (a Kőrösiről is) kiderül, hogy mennyire buta és tehetségtelen ember. Hisz pont emiatt kényszerül politikai pályára.
atila68
2014. szeptember 15. 18:16
2006 óta mondom, hogy az MSZP frontálisan hülyének tekinti a saját szavazóit.
peti
2014. szeptember 15. 18:12
Namost. Ha nem ra szavaznak, tok mindegy. Ha meg ra es avpartjara szavaznak, tenyleg tokhulyek. Talan ezt latta at valami delutani jozanodas soran ez a faszparaszt :)
SwordFish
2014. szeptember 15. 17:14
A választók az MSZP szerint hülyék. Ok. Most mi jövünk. Eltakarodtok a picsába október 12-én. A VÁLASZTÓK
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!