Csápolj Lajosnak!

2014. szeptember 30. 09:09

Falus el, jön helyette a közgazdaságtudomány homeopátiás csodadoktora, az örökös megmentő, aki szerint mindenre megoldás egy jó kis megszorítás, persze megfelelő arányban adagolva, hígítva.

2014. szeptember 30. 09:09
Piréz Róbert
Tutiblog

„Falus jelölése eleve értelmezhetetlen volt, hisz a megnyerhetőnek tekintett 6-10 kerületben pusztán azon múlik a polgármesteri szék, hogy a főpolgármester-jelölt mennyire erős személyiség, mennyire népszerű, és hány kis százalékocskát tud hozzárakosgatni az elkötelezettek mellé a bizonytalanokból. Falus pedig minden, csak komolyan vehető, erős jelölt nem. A Tarlóspisti legyőzése sosem volt komolyan vehető opció, viszont a kerületek számában simán kiharcolható lett volna egy döntetlen vagy ahhoz közeli eredmény, ha lett volna akár egy ember is a három pici baller pártból, aki képes alapvető kognitív műveletekre. (...)

Falus el, jön helyette a közgazdaságtudomány homeopátiás csodadoktora, az örökös megmentő, aki szerint mindenre megoldás egy jó kis megszorítás, persze megfelelő arányban adagolva, hígítva. Egyedülállóan zseniális meglátása szerint, hogy az elszegényedést elszegényítéssel kell gyógyítani. Emellett még kitalálta magáról konzervatív gazdaságpolitikus, ami – el kell ismerni - a politikai brand-építés csúcsteljesítménye, ugyanis a konzervatívokról mindent el lehet mondani, de hogy lenne valami egységes gazdaságpolitikájuk, azt nem.

Van két hetük a baloldali kreatívoknak, hogy felépítsék Bokroslajost, mint a demokrata ellenállás új vezéralakját. Az ő személyét és múltját, az ő állítólagos „antibaloldaliságát” és szélsőséges kapitalizmusát kell összekötni a szociálisan érzékenykedő, pénzeket osztogatni kívánó helyi jelöltekkel. Az ingyenes bölcsődéket fejleszteni akaró kispesti jelölt a tandíjmágussal fogja bódítani a nyugdíjasokat. Ravasz egy terv…

Hogy visszakanyarodjunk a bevezetőben feldobott két kérdésre. Kik vagyunk mi? Szociálisan érzékeny baloldali demokraták, akik támogatnak egy szélsőliberális gazdaságpolitikust. És mit akarunk? Nem nagyon csúnyán kikapni.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. szeptember 30. 11:45
Ez miez? Nem akadt volna helyette egy Falus Ferenc-szabadvers?
Rockpapa
2014. szeptember 30. 09:42
Bokros Lali meghatározza magát.Jobboldali,konzervatív,balliberális,szociáldemokrata,nemzeti gondolkodású,keresztényi,és szabad versenyen alapuló gazdaságpolitikai,közgazdász professzor.
cutcopy
2014. szeptember 30. 09:17
"Egyedülállóan zseniális meglátása szerint, hogy az elszegényedést elszegényítéssel kell gyógyítani" És szoci körökben még is él a legenda miszerint megmentette az országot, mint az egyszeri családfő aki elvette gyermekeitől az ételt, asszonyától a ruhákat majd büszkén hirdette hogy kifizette az albérletét.. Jellemző hogy Fletóék állami kitüntetést akartak Bokrosnak adni csomagja tizedik évfordulóján csak valami sértődés miatt elmaradt a dolog..)
Antigoné
2014. szeptember 30. 09:13
Mindegy, mit akarnak, itt már csak bukni lehet. Az arányok mellékesek. A Pojáca meg szövögeti tovább a hálóját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!