Orbán köldökcsakrája

2014. augusztus 18. 07:39

Megkérdezném Havasi Bertalantól, hogy a miniszterelnök végül is melyik egyház melyik templomában gyakorolja hitét?

2014. augusztus 18. 07:39
Veress Jenő
Népszava

„»Szerintem a parlamenti választások megnyerése óta Orbán Viktor spirituálisan egy magasabb síkra jutott. Ennek nagyon sok jelét lehetett már látni korábban is de a választások megnyerése óta a konkrét megnyilatkozásain keresztül már a külső-belső ellenségei számára is ez egyértelmű...« Ezt Széles Gábor, az ingyen energiát már bő másfél éve ígérgető UFO-hívő, a gravitáció kikapcsolásának önjelölt atyja írta a közösségi oldalon. »Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal…« -írja egy antigravitáns rajongója Széles Facebook-posztjára - és ne legyen kétségünk, kire gondolt.

A Kárpátok Maradonája, Felcsút védőszentje már két éve is spirituális síkon lehetett, amikor kijelentette: »a magyar ügy nem véletlenül vált ki rokonszenvet. Az uralkodó felfogás szerint a hit, a vallás és a teremtés rendjét a vallástalanság és a tudományos világfelfogás, az istentelen kozmosz felé terelik, mi viszont ezzel ellentétes irányban haladunk: nekünk az európai civilizációról és kultúráról más értelmezésünk, felfogásunk van.« Mellékszál: megkérdezném Havasi Bertalantól, hogy a miniszterelnök végül is melyik egyház melyik templomában gyakorolja hitét?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2014. augusztus 18. 13:13
A Népszava úgy tudott fennmaradni, hogy elküldték azokat a szerkesztőket, akik legalább valamennyire ismerik a magyar nyelvet. A mostani írásokban annyi helyesírási-nyelvhelyességi hiba van, hogy egy általános iskolás is szégyellhetné magát érte.
puszika
2014. augusztus 18. 11:44
Te Jenő a vállásgyakorlás nem magánügy??? Akkor meg miért pofázol bele????
tóth mária
2014. augusztus 18. 11:39
"Balosok"! ez már a vég, amit itt kommenteltek "vélemény" néven! tisztára megzakkant az egész bagázs!
briganti
2014. augusztus 18. 09:54
Magánügy. Egyébként meg reméljük, hogy nem abban, amelyikben te.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!