Falus Ferenc: jég veled!

2014. augusztus 26. 17:19

A delikvens nem csak úgy egyszerűen kiírja magát a számottevő emberek csoportjából, hanem a tüdőlövéshez hasonlóan hosszas szenvedéseket okozva önmagának, még jó ideig szembesülnie is kell önmaga nevetségességével.

2014. augusztus 26. 17:19
pontelég
Gardrób

„Nem sokat konyítunk a 'pörszönöl brending'hez mint tudományhoz, de ha létezik olyan, hogy karaktergyilkosság - és állítólag létezik -, akkor minden bizonnyal jól körülhatárolhatóan megszületett a minap a »karakter tüdőlövés« fogalma. Ezt a meghatározást ezentúl majd azokra a szituációkra fogják alkalmazni, amikor a delikvens nem csak úgy egyszerűen kiírja magát a számottevő emberek csoportjából, hanem a tüdőlövéshez hasonlóan hosszas szenvedéseket okozva önmagának, még jó ideig szembesülnie is kell önmaga nevetségességével. Abban ugyanis biztos lehet bárki, hogy egy ilyen magas labdát, amit dr. Falus Ferenc úr a videójával felhajított, még a legjobb érzésű ellenfél is kíméletlenül lecsap.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belga
2014. augusztus 27. 08:48
"...még jó ideig szembesülnie is kell önmaga nevetségességével." Hát mit mondjak, megérdemli.
balbako_
2014. augusztus 27. 06:14
Egy új fogalommal szembesülhetünk a karakter öngyilkossággal.
Eltünt
2014. augusztus 27. 05:48
Nem volt semilyen titkosszolgálat tagja ,azon kivül is járhatott a szája és a füle mindent hallott.Titkos azért titkos hogy mindent lehet tagadni ,sőt soha nem derül ki mi az igazság....Lassan kiderül hogy az mszp körökhöz artozó pártokat támogat a jobbik ,sőt az ásotthalmi dks koalíció mindent elárul ,jobbik tagadhatja hogy semmi köze a baloldalhoz közben a hataloméhség mindennél nagyobb ott kötnek szövetséget ahol a ballib felkínálja magát. Nem vették napirendre Kovács Béla mentelmi ügyét.A kémkedéssel gyanúsított Kovács Béla mentelmi jogának felfüggesztése nem kerül napirendre az Európai Parlament jogi bizottságának a nyári szünet utáni első, szeptember 3-i ülésén. .... Semmin nem csodálkozom ,a "tiszta jobbik párt minden téren nyakig "........" benne az országot romboló baloldali eus kapcsolatokban,sőt az ártatlan demokratikus eus köpönyegforgató ,,,annak jobbikos személynek a helyzetét nem tisztázza amely pártot az eu le nácizza. Mégis csak vannak titkos szövődmények ,csak választókat hülyítik. Mindig a két szélső pártot egy ideológia vezérel. http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/nem-vettek-napirendre-kovacs-bela-mentelmi-ugyet-1244438#comments
Julismama2
2014. augusztus 27. 05:41
Felülhetett volna a lóra is.... http://cink.hu/megsem-falus-ference-a-legidiotabb-icebucket-video-a-vi-1627047479
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!