Jó a sziget! Csak sok a köcsög

2014. augusztus 17. 13:21

Az idei évre jutó majd egymilliárdos fesztiváltámogatások legnagyobb részét a mi opálos tekintetű Karcsink dobálhatta be a kismalacba.

2014. augusztus 17. 13:21
Piréz Róbert
Tutiblog
Gerendaikarcsi úgy nyomja évről évre ezt a veszteséges a Sziget lózungot, mintha nem történt pár változás az elmúlt években. Elsőként, a legfeltűnőbb: volt egy rendszerváltás. Már nem szégyen, ha valakinek van egy jó ötlete, mellette rengeteget dolgozik, jól szervez, aztán rendesen megszedi magát. Nem kell hazudni, nem szégyen gazdagnak lenni. Ha kerestél 2 milliárdot, akkor menj és rulettezd el Las Vegasban! Vagy menj kurvázni, fiam, csak 10-re érj haza! Senkit nem fog érdekelni.

De ezeknél kicsikét fontosabb az, hogy az elmúlt években előadott rengeteg sírásával bizony sikerült komoly állami pénzecskéket is leakasztania. Az idei évre jutó majd egymilliárdos fesztiváltámogatások legnagyobb részét a mi opálos tekintetű Karcsink dobálhatta be a kismalacba. Emellett természetesen nulla forintért kapja kölcsön a fél HajógyáritAztán ott van, 18 százalékos az ÁFA, mert »kellett javítani a nemzetközi versenyképességünket«.
 
Mindezt úgy, hogy ő sosem fogad el állami zsetont a saját bevallása szerint...
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 01. 09:41
Innen a fatornyosból nézvést magyar ott kevés van, akik a sárban hemperegnek jobbára külföldiek. És fizetnek busásan a dagonyáért. Gerendai meg az marad aki volt, egy szarrágó.
Antigoné
2015. február 05. 14:14
Gerendai= Geszti Péter 2.0
Ángyán Páván
2014. augusztus 26. 13:32
Viszont a sziget évről évre szarabb.
mustarharmas
2014. augusztus 26. 13:32
Gerendai eszméletlen pofátlan. De az ötlete jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!