Nem múlt el a nyolc év

2014. augusztus 04. 08:24

Felfoghatatlan, miként képzeli Varju, hogy előbb a jogszerűséggel érvel, majd elmegy átvenni a trafikügy dokumentációját, s maximálisan hitelesnek gondolja alakítását, amikor majd a feltárt visszaélésekről referál.

2014. augusztus 04. 08:24
Pető Péter
Pető Péter
NOL

„Felfoghatatlan, miként képzeli Varju, hogy előbb a jogszerűséggel érvel, majd elmegy átvenni a trafikügy dokumentációját, s maximálisan hitelesnek gondolja alakítását, amikor majd a feltárt visszaélésekről referál. Szó nincs arról, hogy búcsúpénzes ügyét a dohánykoncessziókhoz hasonlítanánk, de aki nem érti, hogy a velünk élő úgynevezett elmúlt nyolc év árnyékában egy másfél filléres ügy az éppen másfél fillérrel haladja meg a célcsoport toleranciaszintjét, annak fölöttébb zaklatott a viszonya a valósággal.

Lehet erre »bezzegfideszezni«, de az nem vigasztal senkit, hogy a narancssárgák éppúgy végzik majd, ahogyan a pirosak és a kékek. És nagyon is érthető, ha ökölbe szorul pár ember keze, ha Varju történetéről olvas, mert abban az országban, ahol a munkavállalókat szemernyit sem védő munkatörvénykönyv van hatályban, ott a négy évre, határozott időre szerződő politikusok félévnyi summával távoznak, hogy aztán főszereplőnk még vissza is üljön a helyére.

Ezek után lehet még sajtótájékoztatót tartani a kisemmizettekkel való szolidaritás jegyében, csak az a baj, hogy végül is a szerencsétlenek kifosztása is jogszerű. Mindebből legföljebb annyi a tanulság, hogy amíg az erkölcsileg indokolt kérdésekre válaszoló ellenzéki politikusoknak a »jogszerű volt« félmondattal kell előállniuk, addig az elmúlt nyolc évük nem ért véget. Ha viszont annak nem lesz vége, akkor minden másnak vége lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. augusztus 04. 09:44
Ez az "Ultima hora"! Miért? Nem kell több "Eleonóra"! .. hát ezért hepciáskodtak a "visszamenőleges hatály "miatt! Ő a "még egyenlőbb "kategóriába tartozik!Kár. kár...
Peter8811
2014. augusztus 04. 09:41
Helység Galagonya, Anton Cigur és még jó néhányan minden nap virtuálisan alálökik az idősebb Mandisokat a virtuális Hatos villamos alá. Ezt az RTL Klub nézése és a civil szféra idézi elő.
Peter8811
2014. augusztus 04. 09:37
Varnyútól csak a Józsa Pista bácsi volt jobb a kimentett 1 milliárdos vagyonával az Éhségmenet élén. Ez olyan mint ha egy halott vezetné az Életmenetét.
states
2014. augusztus 04. 09:05
A baloldal úgy működik ahogy abban a nyócévben a BKV. Felvesszük a végkielégítést aztán viszafoglakoztatunk. Lehet, hogy Varjút kellene indítani főpolgármesternek, mert a békávéhoz már ért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!