Találja meg Ön is Gyurcsány Ferenc valódi szándékát! Játék!

2014. augusztus 29. 15:31

Nagy ívű mondatok közé rejtette el, mit is akar valójában. Találja meg Ön is!

2014. augusztus 29. 15:31
Edward Blake
Spiler.info

„Gyurcsány Ferenc kimaradt a Nagy Ellenzéki Főpolgármester Keresésből, de persze mi gyanítottuk, hogy csak azért, hogy a végén előugorjon a bokorból és azt mondhassa, hogy »akkora lúzerek vagytok, hogy nélkülem még erre is képtelenek vagytok!« És megint nem tévedtünk! Tegnapi cikkében nagy ívű mondatok közé rejtette el mit is akar valójában. Találja meg Ön is!

          I. Önállóak vagyunk, de nem magányosak, természetünk szerint kisebb-nagyobb közösséget alkotunk, családunk van, baráti társaságok vesznek körül bennünket, falu- és városlakók vagyunk, magyarok, hazafiak.
          II. Ellen kell állni. Ki csendesen, ki hangosan. Ki visszafogottan, ki haragosan. Ki hogy tud. De nem befeküdni, elfogadni, feladni. Mert akkor magunkat és hazánkat adnánk fel. Ezt akarjátok?
          III. Mi, az emberek vagyunk a megoldás, a titok.
          IV.  Mások vagyunk, de nem jobbak, igaz, nem is rosszabbak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2014. augusztus 30. 17:01
A megfejtés:elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.
atila68
2014. augusztus 29. 19:22
Mi lehet a szándéka.... Hm, hm! Esetleg egy új öregecskedő feleség?
tunde04
2014. augusztus 29. 19:14
mit akar: mit akar? hát 2018-ban az Új Miniszterelnök lenni! ezért verte szét a baloldalt, ezért ugrasztotta össze a baloldali politikusokat, hogy aztán a megmentő, az összefogó és az egyetlen tehetséges politikus szerepében tetszelegjen. undorító patkány!
Lacc78
2014. augusztus 29. 19:13
Szabolcska Mihály: A mi falunkból... A mi falunkból jött az üzenet Áll még a gólya eszterág felett, Nő még a fű a zöld domboldalon És bent az udvaron. Kertünkben még virul a sok virág És még rügyeznek tavasszal a fák És egyre folyik a mezőn a munka A mi falunkba. A mi falunkba ákácfák alatt Fehérremeszelt házak állanak És estefelé, ha a nap lehull, Bealkonyul. A mi falunkba nyáron nő a zab És éjszaka van, ha nem süt a nap; Forgácsot vág ki fábul a gyalu, Csodálatos, csodálatos a falu. (Karinthy Frigyes: Így írtok ti)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!