Szélre tart az álbaloldal?

2014. augusztus 29. 08:57

Az olaszliszkai tragédia ellentéteket felkorbácsoló kezelése kapcsán fel kellett tennem a kérdést már 2007-ben: fasiszta-e Gyurcsány Ferenc? Interjú.

2014. augusztus 29. 08:57
Csorba Zoltán
MNO

– Ami tegnap többek szemében túlzó megállapítás lehetett, az mára, az úgynevezett baloldal nyíltan rasszista miskolci polgármester-jelölése, romabűnözéses szövegei tükrében már maga a realitás.

– Az idő sajnos engem igazolt. Utólag mind többek számára válik világossá, hogy a Gyurcsány-érában új időszámítás kezdődött a cigányság életében. Csak a rövid távú hatalommegtartási érdekek számítottak, semmi más, ennek rendelték alá a kisebbségpolitikát is.

– Úgy tűnik, most már véget vetettek a bizonytalanságnak az álbaloldaliak, és letették a garast a kirekesztés mellett. Igaz, az a politikusuk, aki romabűnözést emlegetett, felemás módon részben visszakozott. Ez nem árnyalja a képet?

– Ebből már nem tudnak jól kijönni. Az újabb magyarázkodásaikkal csak még jobban belebonyolódnak a saját maguk teremtette zűrbe. De látni, hogy nem is igen akarnak kievickélni belőle. Gyurcsány – aki 2009-ben még hányingerkeltőnek nevezte – az egyik kereskedelmi tévében a napokban kijelentette: jó választásnak tartja Pásztor Albertet. Hát akkor miről beszélnek?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!