Tessék már leszállni Bálint Antónia melleiről, könyörgöm!

2014. augusztus 28. 17:48

Bálint Antónia semmivel sem alkalmatlanabb a szerepre, mint bármelyik fogorvos, fizikatanár, bolti eladó vagy személyi edző.

2014. augusztus 28. 17:48
Barok Eszter
Eszter's Offtopic

„Híres emberként indulni a választásokon egyfajta gesztus: húzónévként veszel részt a kampányban, meglehetősen kevés esélyed van a bejutásra, s ha sikerül, akkor sem biztos, hogy belefekszel a szerepbe. A szerepbe, ami ráadásul nem főállású tevékenység. Ha mégis, akkor pedig egy szervezet helyi szócsöveként szakértő stáb segíti a munkádat, és rövid időn belül átlagos IQ és tájékozottság esetén is belerázódsz az ügymenetbe.

Bálint Antónia semmivel sem alkalmatlanabb a szerepre, mint bármelyik fogorvos, fizikatanár, bolti eladó vagy személyi edző, és akkor még az ábrándos bölcsészekről és az unatkozó nyugdíjasokról nem is beszéltünk. Egyszóval épp ugyanolyan rálátása van a dolgokra, mint bármelyik civilnek, akiben felbuzog a tettvágy, hogy szeretne tenni valamit a kerület, a város, a falu közéleti tisztaságéért. Hidd el, azok, akik egy ideje már ott ülnek, szintén elkezdték valahol, és az nem az Önkormányzati Képviselőjelöltek Szabadegyeteme volt.

Ja, hogy az a baj, hogy Antónia a különféle pikáns történetek főszereplőjeként nem kellene, hogy a konzervatív, keresztény, nemzeti oldalhoz kapcsolódjon? Ne nevettess már ki, ugyan mi ezzel a probléma? Antónia 45 éves elmúlt, kinőtte már a tuttifruttit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2014. augusztus 29. 15:41
induljon..veroktol, hunvaldoktol, hagyoktol biztos jobb lesz...nem hiszem, hogy 1000 euros cipökben flangál majd 2 év után mint rogán embere..szoval..ebbena higfos kinálatban..meg fogja állni a helyét... egyébként vérfideszes, hajdu "mindenhova nyalok" péterrel a politika miatt (is) zárták le a kapcsolatukat..
OberEnnsinnen
2014. augusztus 29. 14:36
" Antónia 45 éves elmúlt, kinőtte már a tuttifruttit.” Szerintem is. Különben, 45 fölött sokkal jobb a Tic-Tac, főleg a mentolos, mint bármilyen tuttifrutti...
alex44
2014. augusztus 29. 12:40
jav leszállni
alex44
2014. augusztus 29. 12:39
Már csak azért is tessék laszállni a melleiről mert gyönyörűek,persze ez csak egy szubjektív vélemény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!